ULTIMA ORA! Irinel Columbeanu s-a infectat cu noul coronavirus. Fosta soție, Monica Gabor i-a oferit ajutorul

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

Acesta ar fi fost cel care a chemat ambulanța pentru că se simțea rău.

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a fost transportat la Spitalul Ilfov după ce s-ar fi infectat cu temutul virus.

COVID-19 face tot mai multe victime în showbiz-ul românesc
După Elena Merișoreanu, Sorin Oprescu, Viorica de la Clejani și Theo Rose, a venit și rândul lui Irinel Columbeanu să fie depistat pozitiv.

Datorită vârstei înaintate si speriat că simptomele s-ar putea agrava, Irinel Columbeanu a solicitat ajutorul medicilor, astfel că a fost transportat de urgență la Spitalul Ilfov.

Monica Gabor a sărit în ajutorul fostului soț
Aproape de faliment și abandonat de prieteni, Monica Gabor a decis să-l ajute pe fostul său soț.

La ultima sa venire în țară, Monica Gabor i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să se mute cu ea în SUA pentru a petrece mai mult timp cu fetița sa.

O altă artistă din România a fost infectată COVID-19
Nu doar Irinel Columbeanu, ci și Monica Anghel a fost depistată pozitiv la noul coronavirus. Artista s-a infectat deși a fost imunizată cu ambele doze de vaccin.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am facut Covid ……..aveți grijă de voi” a transmis cântăreață pe o rețea de socializare.

Cu toate acestea, Monica Anghel a contactat o formă ușoară a virusului și starea de sănătate a artistei este stabilă. scrie kanald.ro