Sunt diferiți, dar ceva i-a legat pentru totdeauna. Neti Sandu recunoaște că Florin Călinescu i-a schimbat viața

Neti Sandu și Florin Călinescu sunt în domenii diferite de activitate, dar ceva i-a legat pentru totdeauna. Nu obișnuiesc să vorbească despre asta, dar, cumva, Florin Călinescu i-a schimbat destinul lui Neti Sandu. Practic, datorită lui ea a intrat în televiziune și lucrează de zeci de ani în Pro TV.

Ce îi leagă pe Neti Sandu și Florin Călinescu
Ei bine, Florin Călinescu este cel care a recomandat-o pe Neti Sandu în vederea angajării în cadrul Pro TV. Anterior ea activase la Pro FM, acolo unde s-a cunoscut cu Florin Călinescu. Actorul a observat că Neti este pasionată de astrologie și, când cei de la Pro TV căutau rubrici pentru matinal, Florin le-a propus să o cunoască pe Neti.

Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo. După ce oamenii de la Pro TV au stat luni de zile să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu și-a adus aminte de: – una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbește din stele, căutați-o. Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat proba și am luat. Bineînțeles că întâi mi-am făcut mie, am făcut școala pe mine. După aceea au urmat membrii familiei mele, a spus Neti Sandu în cadrul unui interviu.

Și uite așa a ajuns Neti Sandu să aibă rubrică de Astrologie în cadrul matinalului de la Pro TV. Neti prezintă horoscopul de peste 20 de ani și spune că Astrologia este inepuizabilă, motiv pentru care încă mai sunt lucruri de descoperit.

Împreună cu Andreea Esca și Florin Busuioc, Neti Sandu formează trio-ul de nedespărțit de la Pro TV. În timp ce unii au venit și au plecat din cadrul trustului, cei trei au rămas fideli postului de televiziune. Automat asocierile se fac în felul următor: Andreea Esca la știri, Busu – Florin Busuioc la meteo și Neti – Neti Sandu la horoscop.