Andreea Ibacka, probleme înainte de naștere. Cu ce se confruntă soția lui Cabral

Andreea Ibacka se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și trăiește o perioadă minunată. Celebra actriță mai are puțin până când va da naștere unui băiețel, dar se pare că problemele nu îi dau pace. A dezvăluit cu ce se confruntă chiar acum, cu puțin timp înainte de a avea loc marele eveniment.

Andreea Ibacka are probleme de graviduță

Andreea Ibacka trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se pregătește să aducă pe lume un băiețel și evenimentul cel mare poate avea loc în orice moment. Celebra soție a lui Cabral va deveni mămică pentru a doua oară și toată familia este încântată că mai vine un membru.

Actrița din serialul „Adela” a dezvăluit pe rețelele de socializare că a plecat spre maternitate, cu bagajul făcut, dar cu toate astea a transmis un mesaj care ne pune pe gânduri.

Frumoasa blondină și-ar dori ca până diseară să revină acasă, semn că a ajuns la unitatea medicală pentru un control. Oare când naște vedeta în cele din urmă?

Deși nu a avut o sarcină prea grea, acum a început să întâmpine câteva probleme. Nu poate spune că este vorba despre ceva grav, dar recunoaște că uneori se mișcă foarte greu și nu mai are chef de atâtea activități ca înainte. Mai mult, actrița recunoaște că întâmpină și dificultăți de respirație

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.”, spune Andreea.

Andreea Ibacka se simte bine în pielea ei

Andreea Ibacka este o mămică foarte norocoasă. A avut o sarcină destul de ușoară, în care nu s-a confruntat cu prea multe probleme și nici nu s-a îngrășat prea mult. A pus câteva kilograme, așa cum este normal, dar încă arată foarte bine.

Actrița nu se plânge că arată acum altfel și înțelege că este ceva normal. Se privește în oglindă și este foarte mândră de burtica pe care o are. Soția lui Cabral spune că uneori se simte mai frumoasă așa, mai ales când știe că urmează să aducă pe lume un miracol.

“Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Toată familia o susține pe Andreea și este foarte fericită că va mai veni un membru. Cabral este mereu alături de ea, o însoțește peste tot și vrea să se asigure că este bine. Totuși, Andreea și-a mai făcut de cap și, însărcinată în luna a noua, a sărit gardul curții lor când a rămas blocată.