Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil! Prezentatoarea a făcut marele anunț

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra moderatoare de la Acces Direct se bucură de mare succes și este iubită de o țară întreagă. Se poate considera cu ușurință o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se pregătește acum să-și mărească și familia.

Mirela Vaida vrea să devină din nou mamă
Mirela Vaida se poate considera o femeie căreia nu îi lipsește nimic: are o familie perfectă, un soț care o susține în toate și trei copii frumoși și sănătoși. În plus, a reușit să-și formeze o carieră de succes, care să îi aducă o mulțime de satisfacții și oameni care o iubesc.

Mirela Vaida este o familistă convinsă. Deși are deja trei copii, o fetiță și doi băieți, Mirela Vaida nu vrea să se oprească aici. Are în plan să devină mamă pentru a patra oară și își dorește foarte mult asta, la fel și soțul ei. Vedeta a spus că dintotdeauna a avut în plan ca până la 40 de ani să aibă deja patru copii și speră că va reuși să-și îndeplinească această dorință.

”Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru OkMagazine.ro

Mirela spune că deja este greu cu trei copii, pentru că au doar o bonă care este în familia lor de ani buni. Știe că responsabilitățile vor crește și mai mult și vrea să fie pregătită.

Și-a programat deja sarcina
Mirela Vaida nu decât că s-a gândit la numele copilului, care speră să fie o fetiță, pentru a avea două perechi, dar a ales și când va veni pe lume acesta. Știu că este greu și vede că este o mare dificultate în creșterea a trei copii, așa că ea și soțul ei se gândesc să se apuce de treabă anul următor.

Mirela Vaida a mărturisit că lasă lucrurile să vină de la sine și dacă va fi să fie, e foarte bine, însă a mai spus că și-ar dori să mai aștepte până anul viitor în ceea ce privește o eventuală sarcină, pentru că vor să fie foarte bine pregătiți.

Vedeta își dorește ca cel mai mic dintre cei trei să ajungă la grădiniță și să mai crească puțin, ca mai apoi să se poată concentra bine pe sarcină și pe creșterea unui nou-născut.

”Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a mai spus Mirela.