Sunt împreună de peste 15 ani, dar nu se căsătoresc. De ce nu fac marele pas Daniela Györfi și George Tal

Daniela Györfi este una dintre cele mai cunoscute maneliste de la noi din țară. Este realizată în plan profesional și se bucură de mare succes de ani buni și la fel de bine îi merge și în plan personal. Are un iubit minunat, pe care îl iubește deja de 15 ani și o fetiță pe măsură, dar cei doi refuză să-și unească destinele.

De ce nu se mărită Daniela Györfi
Daniela Györfi a fost dintotdeauna o femeie sinceră, foarte deschisă față de fanii ei. A vorbit despre cele mai intime aspecte ale vieții sale și la fel a făcut și acum, când a venit vorba despre relația ei.

Artista spune clar și răspicat că nu intenționează să se mărite vreodată. Motivul este faptul că nu are o relație perfectă și uneori certurile ajung la extreme, astfel că nu consideră că actele ar schimba ceva între ei.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui, vai, cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a spus Daniela Györfi la Antena Stars.

Artista recunoaște că, așa cum fac mulți bărbați, și soțul ei se mai uită după alte femei, dar nu ia aceste aspecte în seamă. Pentru ea, mult mai important pentru relație este faptul că între ei există înțelegere, respect și niciodată nu s-a pus problema de violență domestică sau verbală, pentru că peste acestea nu ar fi putut trece.

Daniela și George nu dorm împreună
Daniela îi este recunoscătoare soțului ei că a venit în România pentru ea și i-a fost alături în cele mai grele momente, când mama sa era grav bolnavă și avea nevoie de sprijin. George o iubește mult pe Daniela, dar îl stresează când vorbește prea mult.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a spus George Tal în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Artista și soțul ei nu mai dorm în același pat tot din cauza neînțelegerilor. Mai mult, o problemă mai mare ar fi faptul că bărbatul sforăie prea tare și Daniela nu se poate odihni din cauza lui. Mai dorm uneori împreună, dar, cel mai des, artista doarme cu fiica ei.