Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Apariție rafinată a cântăreței

Margareta Pâslaru a avut o apariție rafinată luni seară, la Opera Națională din București, la Gala UCIN.

Evenimentul a sărbătorit 50 de ani de la înființarea Galei UCIN. Cântăreața a fost parcă desprinsă din filmele de epocă, având o apariție încântătoare, la vârsta de 78 de ani.

Cum arată Margareta Pâslaru la 49 de ani de la filmarea peliculei Veronica

După cum se vede în fotografie, Margareta Pâslaru a optat pentru o ținută retro, a purtat cu mănuși din dantelă și mască personalizată cu inițiala “M” și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei, dar și o umbrelă, care să o protejeze de ploaie.

Încă de pe scările Operei, Margareta a avut problemă cu o baretă de la încălțăminte, pe care i-a închis-o la loc o fană, care s-a aplecat la picioarele ei. Solista a adoptat o ținută retro, purtând un pardesiu negru, peste care a pus piesa de rezistență a ținutei: un guler brodat, supradimensionat, alegere foarte îndrăzneață și de efect. Mănușile negre și accesoriile au completat perfect ținuta retro.

Când i-a fost oferit premiul din cadrul Galei UCIN, organizatorii au pus pe fundal celebra melodie “Lasă-mi toamnă, pomii verzi”. La final, vedeta a făcut poze la panoul special amenajat.

La un moment dat, a făcut o poză cu un fan, după care a vrut să vadă fotografia.

“Lumina aceasta îmi face părul galben, iar părul meu este alb. Va rog să faceți fotografia alb negru”, a punctat vedeta. scrie click.ro