EMOTIONANT! Parastas de șase săptămâni la mormântul gemenilor din Ploiești. Andreea, distrusă de durere: ”Mami, iertați-mă”

Clipe pline de durere în familia gemenenilor căzuți de la etajul 10! Au trecut fix șase săptămâni de când gemenii au pierit, atunci când s-au prăbușit în gol, de la etajul 10. Mama copiilor a mers la mormântul celor mici pentru a le face slujba de pomenire alături de un preot și de câteva rude.

Mama gemenilor din Ploiești a trăit o durere de nedescris la mormântul copiilor ei. Au trecut șase săptămâni de când micuții au plecat la ceruri, așa că Andreea a mers să le facă o slujbă de pomenire.

Parastas de șase săptămâni la mormântul gemenilor din Ploiești
Cu sufletul rupt în bucăți și cu lacrimi în ochi, Andreea le-a cerut iertare propriilor copii. Fotografiile sunt singurele amintiri care i-au mai rămas cu gemenii. Andreea a dus la mormântul copiilor jucăriile lor preferate din pluș.

”Mami, iertați-mă dacă v-am făcut vreun rău, iertați-mă, mami! Nu mai am cuvinte, pentru că știu cât m-am chinuit cu ei.

Du-te la spitale, nu aveam bani de taxi, nu aveam bani de nimic. Eram cu amândoi în brațe, nu am avut noroc de ei”, a spus Andreea.

Marian, verișorul mamei îndoliate, a fost cel care i-a fost alături Andreei în timp ce aceasta își plângea copiii. Tânărul este de părere că Alina ar fi vinovată pentru toate necazurile care s-au abătut asupra familiei lor.

”Ea bagă golani în casă peste Andreea. Peste tot a adus. Andreea a dat-o afară din casă și ea tot nu a înțeles”, a declarat Marian.

O a treia persoană s-ar fi aflat în apartament la momentul tragediei
Mai mult decât atât, tânărul a mărturisit că Andreea, verișoara lui și mama gemenilor decedați din Ploiești a fost chiar sechestrată de mai mulți bărbați, tot din cauza Alinei. El a fost cel care a alertat autoritățile de la Secția 2 din Capitală la acel moment.

În tot acest timp, Alina își susține nevinovăția. O femeie, martor la nefericitul eveniment, susține că a auzit o voce de bărbat în momentul tragediei, în urma rezultatul testului poligraf pe care Alina l-a susținut recent și care a ieșit negativ.

Tânăra respectivă chiar a încercat să prindă cel de-al doilea copil, însă nu a avut nicio șansă. Și vecinii au declarat în fața autorităților a existat o a treia persoană în casă în momentul tragediei, respectiv un bărbat. scrie spynews.ro