Secretele lui Toni Iuruc! Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Simona Halep trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra sportivă s-a căsătorit cu Toni Iuruc și a avut parte de o petrecere de pomină cu ocazia acestui eveniment. Cei doi se iubesc deja de câțiva ani, dar au reușit să fie foarte rezervați și să se ascundă de ochii lumii. Deși și-ar fi dorit ca anumite secrete să nu iasă la iveală, acest lucru s-a întâmplat.

Toni Iuruc a fost rănit în dragoste
Toni și Simona se iubesc nebunește. Au dus relația la următorul nivel și acum își doresc să devină ți părinți în viitorul apropiat, așa cum ar fi plănuti deja. Sportiva ar mai avea câteva competiții importante la care să participe, după care și-ar pregăti retragerea și s-ar apuca de făcut copii.

Despre trecutul lui Toni Iuruc nu se știu prea multe, dar s-a aflat că a mai fost căsătorit deja de trei ori, fiind acum la la treilea mariaj. La început se spunea că familia Simonei ar fi fost chiar rezervată când a aflat de acest aspect și nu l-ar fi privit cu ochi buni pe bărbat, dar tatăl sportivei a precizat că, din contră, chiar are o relație bună cu acesta.

Se pare că Toni a fost cinstit în fiecare relație pe are a avut-o, iar ambele lui soții i-ar fi fost infidele. Prima lui soție a fost un model celebru la acea vreme care se pare că l-ar fi înșelat cu un alt bărbat chiar la scurt timp după căsătorie. Mergea constant în cluburi, consuma alcool și se distra atât cât putea, iar tot acolo a cunoscut și un alt bărbat cu care a început o relație.

Toni Iuruc, acuzat că ar avea un copil
Cea de-a soua soție s-a numit Liana și era la fel de frumoasă ca prima, semn că Toni a avut parte numai de femei pe alese. După doi ani de relație, acesta a cerut-o în căsătorie, iar după doar zece luni de mariaj, Toni Iuruc a depus actele de divorț.

După cel de-al doilea divorț, Toni a primit acuzații grave din toate părțile. Era criticat pentru faptul că și-a părăsit soția însărcinată în cincli luni. Lumea vorbea, dar nimeni nu știa că, de fapt, nu el era tatăl copilului. Soția i-a recunoscut și așa au ajuns să se despartă definitiv.