Horoscop octombrie 2021. Se anunță o lună furtunoasă pentru zodii

Horoscop octombrie 2021. Vă prezentăm previziunile astrale pentru ale lunii octombrie. Ce se anunță pentru zodii, cine va suferi din dragoste, cine are parte de o lună bănoasă și care sunt zodiile ce vor petrece în următoarea perioadă. Află ce îți rezervă zodiile și care sunt recomandările astrologice pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Horoscopul lunii octombrie 2021
Iată previziunile pentru zodii în luna octombrie 2021. Racii vor avea parte de suferință pe plan amoros, Leii se bucură de o lună bună la capitolul bani și finanțe, iar Săgetătorii se confruntă cu tensiuni în familie.

Zodia Berbec
Nativii zodiei Berbec cer confirmări în luna octombrie. Vor avea nevoie de confirmări din partea persoanei iubite pe care o simt cam distantă și din acest motiv vor să afle ce se întâmplă, ce s-a schimbat.

Zodia Taur
Nativii care sunt într-o relație ar putea pune capăt poveștii de dragoste din cauza unor adevăruri nespuse care ies acum la iveală. Totodată, dacă partenerul amână un eveniment important din viața cuplului, acești nativi se vor mâhni tare.

Zodia Gemeni
Pentru cei care au în plan să facă o schimbare în carieră, acum este momentul. Deschideți ochii la noi oportunități, fiți curajoși, prindeți-le din zbor pentru că este posibil să nu mai aveți ocazia să dați de ele pe viitor.

Zodia Rac
Pentru cei născuți în zodia Rac se anunță o lună cu zbucium sufletesc. Vor avea parte de probleme în viața amoroasă unde s-ar putea produce chiar rupturi care îi vor face pe acești nativi să sufere.

Zodia Leu
Leii vor fi pe culmile succesului în luna octombrie a acestui an. Cele mai mari bucurii din această perioadă vor fi legate de bani. Se anunță o lună bănoasă pentru Lei. Vor avea parte de câștiguri materiale din mai multe direcții.

Zodia Fecioară
Nativii care au în plan să facă o schimbare în carieră sunt sfătuiți să mai aștepte pentru că încă nu a venit momentul. În plan personal, Fecioarele vor avea parte de o lună favorabilă, cu multe surprize din partea astrelor.

Zodia Balanță
Cheltuielile neprevăzute le vor da bugetul peste cap nativilor zodiei Balanță. Economi din fire, se vor mâhni tare când vor vedea cum se duc banii pe tot felul de nimicuri. În plan sentimental vor avea bătăi de cap cu pretențiile din partea partenerului.

Zodia Scorpion
Sfatul astrelor pentru acești nativi este să își stabilească o serie de priorități și să pună clar pe hârtie ce vor să facă pentru că altfel riscă să se piardă în detalii și să încheie luna fără nicio reușită.

Zodia Săgetător
Nativii zodiei Săgetător ar trebui să se aștepte la tensiuni în familie. Vor avea dispute cu cineva drag din familia extinsă, iar asta le va compromite starea generală. Sfatul astrelor este să nu se implice atât de mult emoționat și să fie diplomați.

Zodia Capricorn
Atenție la bani pentru că aveți toate șansele să îi gestionați prost și să vă scape printre degete. Nu este momentul potrivit să faceți investiții mari pe care ulterior le veți regreta cu siguranță.

Zodia Vărsător
Dacă până acum ați fost într-o zonă de confort, lipsită de orice griji de ordin material, în luna octombrie lucrurile se vor schimba și veți deveni neliniștiți din cauza unor probleme financiare. Nu disperați, este doar o perioadă mai proastă.

Zodia Pești
Peștii se vor împăca cu trecutul și vor decide că este momentul să trăiască prezentul cu entuziasm și să privească viitorul cu optimism. Prea mult au trăit din amintiri.