Ce se va întâmpla cu zodiile de foc în perioada următoare. Previziuni astrologice pentru Berbec, Leu și Săgetător

Previziuni pentru zodiile de foc. Elementul de Foc poate fi și un har și o povară pentru zodii în următoarea perioadă. Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de curaj pentru a ieși din zona de confort, dar vor tinde și spre nervozitate și impulsivitate, ceea ce este posibil să le aducă probleme.

Previziuni pentru zodiile de foc
Ce le așteaptă pe cele trei zodii de foc, în perioada următoare. Care sunt previziunile astrelor pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului, Leului și Săgetătorului.

Zodia Berbec
Berbecii vor avea parte de noroc în perioada următoare. Toate proiectele la care au lucrat până acum și care, dintr-un motiv sau altul, nu s-au concretizat, se vor încheia cu brio în vara anului 2021 pentru nativii zodiei Berbec. Pe plan profesional au șansa să demonstreze că merită să urce în ierarhie, vor fi în centrul atenției și vor primi laude chiar și din parte colegilor cu care nu s-au înțeles foarte bine. În ceea ce privește partea sentimentală/amoroasă, se întrevăd relații noi pentru burlacii zodiei, iar pentru cei care se află într-un cuplu deja consolidat, sunt șanse mari să fie inspirați și să-și dorească să meargă la următorul nivel: o căsătorie, un copil.

Zodia Leu
Leii sunt dominați de curaj și vor simți, mai mult ca oricând, să încerce lucruri noi și să iasă complet din zona de confort. Se poate întâmpla o schimbare majoră din punct de vedere profesional, dar și în relațiile sentimentale. Leii nemulțumiți, care au analizat până acum cuplul în care se află, vor fi mânați de dorința de a clarifica lucrurile, indiferent dacă asta presupune chiar și o decizie radicală, cum ar fi o despărțire. Mare grijă la pornirile impulsive care nu vă vor aduce decât probleme mari pe toate planurile. Riscați să stricați relațiile cu cei din jur și să stârniți multă antipatie.

Zodia Săgetător
Săgetătorii vor fi mânați de ambiție în perioada următoare. Vor simți nevoia să țintească tot mai sus, mai ales în plan profesional. Au planuri mari, au nevoie de resurse financiare și sunt dispuși să tureze motoarele la maximum ca să-și atingă până și cele mai mari obiective. În plan sentimental, nativii singuri au șanse să fie loviți de Cupidon. Vor observa pe cineva care se află de mai multă vreme în preajmă, dar față de care, până acum, nu au avut ochi.