Trist! El e Alex, tânărul găsit mort în Râmnicu Sărat, în cabina TIR-ului pe care îl conducea. Iubita bărbatului, distrusă de durere: ”Trebuia să dansăm la nuntă”

Alex e tânărul de 25 de ani ce și-a găsit sfârșitul în cabina TIR-ului pe care îl conducea. Bărbatul a fost găsit fără suflare în camion, iar moartea sa e considerată una suspectă. Iubita lui e distrusă de durere după decesul partenerului de viață.

Din păcate pentru Alex, un tânăr de 25 de ani din Râmnicu Sărat, viața s-a terminat mult prea rapid și lăsând foarte multe semne de întrebare. Bărbatul a fost găsit fără suflare în cabina TIR-ului pe care îl conducea, după ce s-a întors dintr-o cursă de la Milano.

Alex, tânărul găsit mort în Râmnicu Sărat, plâns de iubita distusă de vestea primită
El a fost descoperit inconștient chiar de către șeful său care imediat a anunțat salvarea, dar pentru care nu s-a mai putut face nimic în afara declarării decesului.

Monica, iubita sa, e în stare de șoc după aflarea veștii că partenerul său de viață, cel cu care avea planuri de viitor a plecat și nu se mai întoarce, așa cum o făcea de mult timp, de când devenise șofer de TIR și pleca la muncă în străinătate.

Ea a publicat o serie de fotografii pe contul său de socializare, dar și un mesaj prin care își exprimă durerea de nedescris pe care o trăiește în aceste momente.

Nici nu știu cu ce sa încep, nu speram vreodată ca eu sa îmi iau rămas bun de la tine pentru totdeauna..e ceva ireal, e ceva imposibil, nu-mi pot imagina ca tu nu mai ești, ca eu nu mai am cu cine vorbi cu cine sta, m-ai lăsat fără nimic, mi-ai luat sufletul odată cu plecarea ta. Ți s a dus tinerețea, iubirea mea, păcat de tinerețea și frumusețea ta, erai omul meu bun, toți te iubeau pentru bunătatea ta, pentru sinceritatea ta!!! Erai cel mai bun din câți oameni exista pe pământul asta și de asta mi te-a luat Dumnezeu, ai fost cea mai frumoasa floare din grădina mea și mi vei ramane cea mai frumoasa amintire…ca astea mi au rămas acum..amintirile și pozele cu tine, dragostea vieții mele!”, a scris tânăra pe Facebook.

Aveau planuri de nuntă, dar acum tânăra se pregătește să-l înmormânteze
Monica, iubita tânărului decedat, spune că aveau planuri de nuntă și își imaginau cum vor dansa în fața invitaților la evenimentul lor, însă acum trebuie să se pregătească de înmormântarea lui. Tânăra e în stare de șoc și spune că nu știe cum va mai putea să trăiască, după ce partenerul său a lăsat-o singură pentru totdeauna.

Nu știu sa trăiesc fără tine și din pacate trebuie sa învăț sa fac asta. De ce tocmai tu? De ce a vrut Dumnezeu un om așa frumos și bun? dacă povestesc cuiva de iubirea noastră zice ca visez prea mult, așa de frumos era, aveam atâtea planuri împreuna, trebuia sa dansam la nunta, nu sa plângem la înmormântarea ta!!! Nu am cuvinte, m ai lăsat mască!!

Mi ai promis ca ma iei oriunde te duci și nu m-ai luat!!!! Ești îngerul meu păzitor acum, ești, ai fost și vei rămânea iubirea vieții mele! Drum lin în ultima ta cursa, șoferul meu profesionist!”, a mai scris ea pe Facebook.

Moartea tânărului e considerată ca fiind una suspectă. Pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violență, iar acum e în curs o anchetată pentru a se stabili care a fost cauza decesului. scrie spynews.ro