Horoscop săptămânal. Câteva zile cu certuri și scandaluri

O săptămâna grea pentru zodii. Luna Plină în Pești de pe 21 septembrie aduce dificultăți în comunicare, fapt ce duce la certuri și scandaluri, atât în familie cât și la serviciu.

Află din horoscopul săptămânal ce te așteaptă între 20 și 26 septembrie, în funcție de zodia ta!

BERBEC
S-ar putea să vă simțiți plictisit și nemulțumit. Vi se sugerează să deschideți ochii, s-ar putea să fiți victima unei conspirații, trebuie să vă ocupați de ea, pentru a controla dușmanii și adversarii ascunși. Vi se recomandă să aveți grijă de felul în care vorbiți, altfel vă confruntați cu pierderea în curând.

TAUR
În următoarea zile, puteți fi anxios și neliniștit, ceea ce vă poate irita. Vă puteți pierde timpul prețios cu lucruri greșite, riscând să pierdeți și banii câștigați cu greu. Puteți decide să vizitați un loc spiritual pentru a căuta liniștea sufletească. Acceptați sfaturile unei persoane mai în vârstă!

GEMENI
Din fericire, această zodie e protejată de astre. Până la mijlocul săptămânii, veți fi ocupat la serviciu. Timpul vă va sprijini, în funcție de eforturile depuse. Cu ajutorul dedicării, veți reuși să finalizezi cu ușurință un proiect dificil. Ți se recomandă să-ți reglezi orgoliul și stima de sine în viața personală pentru a menține armonia în viața de familie.

RAC
La începutul săptămânii, nu va fi bine: veți vedea că proiectele dvs. vor fi suspendate, s-ar putea să vă confruntați cu o pierdere majoră. E indicat să nu investiți într-o afacere nouă. Câștigul pe care îl aveți în prezent poate inversa pierderea. Prin urmare, veți înceta să mai speculați pe lucruri greșite. Cu toate acestea, binecuvântările bătrânilor vă pot proteja de această situație dificilă. Ar trebui să eviți eviți conflictele în casă și în viața sentimentală.

LEU
La mijlocul săptămânii, o să vă simțiți debusolat, nimic nu va avea sens, veți fi trist. Este posibil să aveți parte de pierderi la locul de muncă și în afaceri. Sunteți sfătuit să vă feriți de adversari și de dușmani ascunși. De asemenea. vi se recomandă să stați departe de șeful dvs. Trebuie evitată investiția într-o afacere riscantă, altfel se poate transforma în bani zero. Îndrăgostiții vor încerca să evite confruntările, bazându-se unul pe celălalt în relație.

FECIOARĂ
În prima parte a săptămânii, totul va merge așa cum îți dorești, cum ți-ai propus. Însă, fii foarte atent spre finalul săptămânii. Ultimele două zile ale săptămânii nu vor fi un succes. Vă puteți simți monoton, vă poate provoca sensibilitate și tristețe. Pot apărea și probleme de sănătate. Trebuie să conduceți rudent. Este posibil să trebuiască să călătoriți într-un loc spiritual împreună cu familia, în căutarea liniștii sufletești.

BALANȚĂ
În această săptămână, Luna vă poate atrage să fiți energic, sănătos și bogat. Dar, vi se va cere să vă controlați furia, ceea ce vă va afecta relațiile cu cei din jur. Persoanele îndrăgostite se pot bucura de momentele lor fericite. Studenții și cei care își caută un loc de muncă pot afla vești bune.

SCORPION
S-ar putea să întâmpinați obstacole în calea carierei dvs. Va trebui să vă păstrați răbdarea și veți încerca să evitați conflictele. Cu calm, veți ieși din orice situație dificilă, ba chiar aveți de câștigat. De asemenea, puteți planifica, de asemenea, o mutare în locația actuală.

SĂGETĂTOR
În primele două zile ale săptămânii, vă puteți aștepta la rezultate bune în urma eforturilor depuse. Puteți rezolva conflictele cu rudele. Pe 20 septembrie, este posibil să vă simțiți plictisit, să nu vă concentrați asupra realizării obiectivelor dvs. Până la mijlocul săptămânii, situația se va înrăutăți, este posibil să aveți detașare față de responsabilitățile dumneavoastră, este posibil să nu vă placă munca, ceea ce este în măsură să afecteze viteza proiectelor curente.

CAPRICORN
În următoarele zile, poți fi binecuvântat cu o Lună pozitivă, poți fi fericit și te poți concentra pe obiectivele tale, ceea ce îți poate crește încrederea și reputația. Puteți rezolva mai multe probleme cu ajutorul abilităților de comunicare. Vei fi politicos în ceea ce privește viața personală. Poți avea un echilibru între economii și cheltuieli, ceea ce îți poate crește bugetul. Studenții se pot aștepta la rezultate pozitive.

VĂRSĂTOR
Problemele cu frații și surorile pot fi rezolvate ele acum. O vizită la un lăcaș de cult este așteptată și de familie, ceea ce vă poate da noi direcții pentru viitor. Veți dona o anumită sumă unui domeniu religios sau comunitar. Ultima zi a săptămânii va aduce surprize uriașe și vești foarte bune!

PEȘTI
Primele două zile ale săptămânii s-ar putea să nu fie ideale și să te simți frustrat și trist. E posibil să fii nerăbdător, ceea ce te poate face să te enervezi puțin, așa că este recomandat să îți controlezi cuvintele în timp ce vorbești cu cineva. Cu ajutorul cuiva drag din familie, puteți experimenta liniștea sufletească, bucuria și răbdarea. Se vor liniști apele spre finalul săptămânii!