Horoscop AUGUST 2021, cu Mariana Cojocaru: “Se anunta momentul zero, crucial pentru toate zodiile”

Horoscop AUGUST 2021, cu Mariana Cojocaru. Astrologul a prezentat la Antena Stars previziunile astrale pentru ultima luna de vara. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Lilith va schimba foaia destinului. Asta inseamna ca vor veni lectii din trecut.
Berbec

Aspectele vin cu probleme emotionale care pot sa duca spre certuri, blocaje de comunicare, chestiuni importante din multe perspective, dragoste, cariera, finante si chiar sanatate. Lilith (Luna Neagra) are semnificatii si se duce spre o astfel de directie.

Taur

Taurii au marcate conflicte de la bani. Tradari in dragoste si in zona familiei, deci extidem pe rude de gradul unu si gradul doi. Afectate pof fi cariera, bussinesul. Acesta din urma poate fi in deriva pentru ca Lilith va intra pe cea de a doua casa. Acolo sunt banii, bunurile, mostenirile, chestiunile importante. Sa fie foarte atenti la pierderi.

Gemeni

Cei mai afectati sunt Gemenii pentru ca Lilith intra si va fi activa in Gemeni. Pana la finele anului presiunea karmica este foarte mare. Nativii din aceasta zodie vor fi afectati in zona divina, sentimentala, relatii care nu duc nicaieri. Este o rabufnire a pacatelor acumulate in vietile anterioare.

Rac

Racii sunt vizati, in primul rand, pe zona sanatatii si pe zona carierei, dar aici discutam si de dusmanii vizibili si invizibili pe care poti sa ai datorita tranzitelor solare si datorita aspctelor mentionate cu Lilith in Gemeni si cu Jupiter care va reveni in Varsator. Dragostea poate sa vina cu necazuri, atentie la imprejurarile in care v-ati cunoscut. Este un soi de efect de bumerang. Racii trebuie sa fie atenti la elementul afectiv, emotional, presiunea care se pune sentimental pe ei.

Leu

Leii trebuie sa fie atenti la ibirile din interes. Leii se simt fara busola. Sunt dezorientati de ce li s-a intamplat

Fecioara

Fecioarele au un cuvant cheie in perioada care urmeaza. Lilith cu karma din Gemeni indica faptul ca va veti dezice de cineva din familie sau din zona carierei. Sunt lucruri esentiale in viata care se pot intampla acum. Cuadratura pe care axa karmica cu Lilith si cu Soarele natal din Fecioara o s-o faca chiar spre finele lunii August le atentioneaza pe Fecioare. O persoana din familie le va face o surpriza atat de mare incat sa ajunga in zona de dezicere. Navii acestei zodii se vor simti ca la box, bagati in corzi fara sa fi generat acel conflict. E o chestiune karmica.

Balanta

Studiile si cariera pot fi in pericol. Ele oricum iau foarte greu deciziile, stau in cumpana. Daca e vorba de cei din jur si mai mult se gandesc. Multi nu stiu cu ce misiune karmica au venit la nastere si nu constientizeaza ca acea misiune nu tine de ceea ce fac ei in viata de zi cu zi. Risc crescut de accidente, rataciri, probleme cu justitia terestra sau divina.

Scorpion

La destinului lor se pot contura trei directii sau chiar patru. Nu veti sti incotro s-o luati. Cum ei, de regula, sunt foarte interesati de o evolutie constanta in viata lor si de ce nu ascendenta, atunci cel mai bine este sa constientizeze a aceste previziuni reprezinta un fel de atentionare. Undeva in trecutul lor exista presiuni, nemultumiri pe care le-au provocat altora.

Sagetator

E o zodie tripla. Sagetatorii sunt marcati de asa ceva pentru ca este o zodie cu cateva octave mai sus din punct de vedere spiritual. Datorita axei karmice cu Lilith e ca si cum le va fugi pamantul de sub picioare. In primul rand pe zona de dragoste, pe urma pe cariera, familie, sanatate, copii. Justitie divina si terestra.

Capricorn

Capricornul are o presiune psihica impusa de aceste tranzite planetare pentru ca este si Pluton retraograd acolo. Acestea anunta probleme mistuitoare, nu stiti incotro s-o luati. Vizata este casa a sasea, deci cariera, loc de munca, sanatate.

Varsator

Jupiter retrograd a revenit pe data de 28 iulie in constelatia voastra. Sa nu uitam ca acolo este si Saturn retrograd, deci veti fi debusolati. Decizii ce nu le puteti lua singuri pentru ca puteti gresi.

Pesti

Pestii au mari dileme pe toate planurile, pentru ca Jupiter retrograd paraseste constelatia lor. Mai avem o Lilith cu axa karmica pe cuadraura cu Soarele natal, deci trebuie sa fiti atenti oricum. Atentie, vor veni perioade si mai grele de atat, a spus Mariana Cojocaru.