Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Cum a reușit interpreta de muzică populară să obțină această sumă din SUA.

Maria Ciobanu încasează o pensie colosală de la americani! Care este motivul
Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Artista primește o pensie uriașă, însă cel mai uimitor lucru este că banii vin tocmai din Statele Unite ale Americii. Mulți se întreabă cum a reușit aceasta să încaseze suma colosală.

Vedeta în vârstă de 83 de ani are cetățenie americană și beneficiază de o pensie din partea statului american în valoare de 1.000 de dolari. Întrebată despre acest detaliu, Maria Ciobanu nu a dorit să comenteze.

”Nu vă interesează pe voi acest lucru, cât iau pensie, dacă iau pensie, dacă o pierd că mă mut aici (n.r – România). Eu trăiesc acolo alături de copiii mei. Nu se pune vorba despre bani. Sunt sănătoasă, sunt bine, sunt puțin obosită de pe drum dar în rest sunt bine. Nu am venit pentru niciun spectacol, nu mai cânt de ceva ani, toată lumea știe. Am venit la pământul meu de acasă, de aici sunt eu”, a declarat Maria Ciobanu pentru impact.ro.

Maria Ciobanu și Maria Dragomiroiu, pensii exagerat de mici după zeci de ani de carieră

Mama cântărețului Ionuț Dolănescu are, după o carieră lungă de zeci de ani, o pensie foarte mică, in jur de 1200 de lei.

În aceeași situație se regăsește și Maria Dragomiroiu, care a afirmat, în urmă cu ceva timp, că primește o pensie de 1.200 de lei, ceea ce e este strigător la cer pentru o artistă cu experiența ei.

„Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?!”, mărturisea Maria Dragomiroiu.