Gina Pistol, fotografie rară alături de fetița ei. Cum au fost surprinse cele două

Gina Pistol nu postează prea des fotografii cu fiica ei, dar și când postează dă numărul de aprecieri și reacții peste cap, asta deoarece în doar câteva ore a ajuns să primească aproape 100.000 de like-uri pe Instagram. Cum s-a lăsat surprinsă vedeta cu micuța Josephine.

Gina Pistol e cea mai fericită mămică, iar acest lucru îl putem observa din imaginile pe care le postează de fiecare dată pe pagina sa de socializare.

Deși nu i-a arătat chipul fetiței sale și a lui Smiley, vedeta mai publică din când în când imagini cu ea și micuță.

Fotografie rară cu Gina Pistol și fiica sa
Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva ore, atunci când prezentatoarea TV a publicat o imagine cu micuța Josephine în timp ce o ține în brațe pe o pătură, aflate la iarbă verde.

Gina Pistol își sărută fetița pe creștet, iar micuța stă și privește natura, copacii verzi și muntele. Cu siguranță e una dintre cele mai emoționante fotografii cu vedeta și Josephine și asta au spus și fanii vedetei, asta deoarece imaginea a primit mii de aprecieri.

Aproape 100.000 de like-uri a strâns fotografia în doar câteva ore de la publicare, iar comentariile au fost de asemenea într-un număr foarte mare.

Gina Pistol nu vrea să-i arate chipul micuței
Gina Pistol tot primește mesaje cum că fanii vor să o vadă pe cea mică, însă vedeta a hotărât să nu facă asta, cel puțin până nu va mai crește, iar acum a lămurit și de ce.

În urmă cu doar câteva zile ea a publicat o serie de capturi cu amenințări și cuvinte dure pe care le primește din partea unei persoane pe Instagram, iar o altă persoană de acest gen chiar a venit la poarta casei sale și a lui Smiley.

Gina Pistol a precizat că din acest motiv nici nu vrea să-i arate chipul, deoarece oamenii sunt foarte răi.

 

”Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory. scrie spynews.ro