Simona Halep însărcinată? Declarația subtilă a lui Ion Țiriac

Simona Halep urmează să intre în rândul mămicilor și ține secret? O astfel de întrebare a stârnit miliardarul român Ion Țiriac, după ce și-a exprimat opinia despre retragerea Simonei de la ultimele jocuri de tenis.

Simona Halep însărcinată? Declarația subtilă a lui Ion Țiriac
Ion Țiriac a dat de înțeles, în aceste zile, în cadrul unui interviu că Simona Halep ar aștepta un copil. Drept urmare, de aceea s-ar fi retras consecutiv de la Roland Garros, Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, și nu pentru că s-ar fi accidentat la gamba piciorului.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, într-o conferință de presă, notează Ziare.com

Ce spune Simona Halep despre un copil în viața ei
În privința rolului de mamă, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să aibă un copil, dar că face lucrurile în viață în mod planificat. Totodată, este de părere că tenisul, deși este visul ei, ”nu i-ar putea lua fața vieții ei”.

„Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi”, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.