Cum arată și ce mesaj a transmis Cristina Cioran după câteva zile de când a născut prematur

Cristina Cioran a traversează o perioadă dificilă după ce a dat naștere primului său copil. Problema nașterii a fost aceea că a născut mult mai devreme decât era termenul stabilit. Iată cum arată acum Cristina Cioran.

Cristina Cioran a transmis un mesaj emoționant fanilor
Cristina Cioran este o femeie care încearcă să se mențină puternică în urma nașterii premature. Frumoasa prezentatoare are încredere că totul va fi bine și că fetița sa Ema va veni cât de curând acasă. Momentan Ema se află în spital în incubator deoarece ea are doar două kilograme și s-a născut cu două luni mai devreme. Conform informațiilor din presă motivul nașterii premature ar fi fost o toxiinfecție alimentară pe care Cristina Cioran a făcut-o. Prezentatoarea este optimistă și gândește pozitiv și este convinsă că micuța Ema va veni curând acasă și totul va fi bine.

Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️„, a scris Cristina Cioran pe pagina sa sociala.