Cristina Cioran abia are voie să își vadă propria fiica. Ce se întâmplă cu micuța Ema

Cristina Cioran trece prin momente cumplite! Vedeta a fost nevoită să plece din spital pentru că au fost impuse reguli stricte, dar micuța ei a rămas acolo, fiind monitorizată de medici, în timp ce mămica ei abia are voie să o vadă.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre fiica ei: ‘Ema mea a rămas în spital’

Nașterea trebuia să fie un moment fericit pentru Cristina Cioran, dar totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cunoscuta actriță a născut prematur, iar acum s-a externat din spital, la doar câteva zile după ce fiica ei a venit pe lume.

Vedeta le-a transmis un mesaj dureros fanilor, explicând că își va putea vedea fiica doar de două ori pe săptămână. Fata ei, micuța Ema, a rămas în spital pentru ca medicii să o țină sub observație în timp ce reușește să ia în greutate.

„Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor.

Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte…iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea.

O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test Covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă.

Suntem doar doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă.” a scris Cristina Cioran, pe Instagram.

Cum se simte Cristina Cioran. Cât o să mai rămână fiica ei în spital

Chiar dacă blondina a trecut prin clipe grele, iubitul său este încrezător și speră ca fetița să ajungă cât se poate de repede acasă. Micuța o să mai rămână timp de două săptămâni la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal.

„Cristina este bine. Nu aș putea să zic că a trecut printr-o cumpănă a vieții. Pentru că nu este nici prima, nici ultima femeie care a născut sau care o să nască prematur. Fetița este bine acum, este la incubator.

Am avut emoții, este un lucru normal, însă eu eram deja pregătit pentru că mai am un băiețel de cinci anișori deja. Știu ce mă așteaptă.

Cristina s-a externat singură. Fetița o sa mai stea încă două săptamani în spital, ca să ajungă la greutatea care trebuie. Acum are în jur de două kilograme.”, a declarat Alexandru Dobrescu în exclusivitate pentru Impact–Playtech.