Andra si Catalin Maruta au facut anuntul despre fiica lor, Eva

Andra si Catalin Maruta au o familie fericita si sunt doi oameni de succes. Cei doi au impreuna doi copii minunati, pe Eva si David, iar astazi mezina isi serbeaza ziua de nastere. Eva, fiica cea mica implineste sase anisori si parintii ei i-au transmis cele mai frumoase mezaje.

Eva Maruta a implinit sase ani
Eva Maruta este unul dintre cei mai cunoscuti copii din tara. Fiica Andrei si a lui Catalin Maruta implineste astazi sase ani si este cu adevarat o minune pentru familia ei.

Andra si Maruta i-au transmis mesaje extrem de emotionante si au publicat imagini amuzante, asa cum ne-au obisnuit. Cele doua vedete au vrut sa-i reaminteasca fiicei lor cat de mult o iubesc. Eva adora sa fie in centrul atentiei si este foarte expresiva, desi este inca mica.

“La multi ani, copil minunat! Iti multumim ca ne faci viata mai frumoasa si ne bucuri cu fiecare zambet! Te iubim!❤️ Eva”, a scris Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook.

“La multi ani, raza mea de soare! Eva mea dulce si desteapta, sa fii mereu cu sufletul deschis, ca acum! ❤️ @evamaruta”, a scris Andra pe pagina sa oficiala.