Primele imagini cu fiul lui Culiță Sterp. Ce nume poartă copilul

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin clipe magice de când a venit pe lume băiețelul lor. Cântărețul a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor lui cum a fost întâmpinat micuțul de familia sa în momentul în care a fost adus acasă. În plus, Culiță și Daniela au dezvăluit și care este numele pe care l-au ales pentru copilul lor.

Culiță a publicat un vlog în care le-a arătat fanilor lui cum a fost cel mic întâmpinat ce membrii familiei. Să nu mai sunem că Mama Geta este fascinată de nepoțelul ei și nu l-ar fi lăsat o clipă jos din brațe. Aceasta a și mărturisit că care o slăbiciune pentru băieți. În plus, au mai venit să-l cunoască pe micuț și frații lui Culiță Sterp: cele două surori și Iancu.

Ce nume are fiul lui Culiță Sterp
De asemenea, tot în cadrul vlog-ului, Culiță Sterp a dezvăluit care este numele pe care el și Daniela Iliescu l-au ales pentru copilul lor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că fiul lui Culiță și al Danielei se numește Milan. Artistul a explicat că numele ales are o semnificație aparte, că înseamnă „cel mai iubit de popor’.

„Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă’, a dezvăluit Culiță Sterp pe YouTube.

De asemenea și Daniela Iliescu a făcut un vlog în care a povestit care a fost experiența ei cu nașterea. Aceasta a spus că este un moment de care își aduce aminte cu plăcere.

„Eram fascinată cât de simplu a fost. Câte emoții am avut, cât mi-am dorit să nasc atât de repede, să fie o experiență frumoasă de care să îmi aduc aminte cu drag. A fost o experiență superbă. A fost un singur lucru negativ. După ce am născut, am eliminat un hematom și am pierdut destul d emult sânge. A doua zi au trebuit să îmi facă o transfuzie pentru că aveam o anemie foarte mare. M-am speriat puțin când am auzit că este vorba despre o transfuzie. (…) După, m-am simțit foarte bine. După ce am eliminat hematomul respectiv și când au vrut să mă ducă în salon, am și leșinat tot din cauza asta, dar după ce mi-au făcut transfuzia, am fost foarte bine’, a povestit Daniela Iliescu pe YouTube.