Cine a fost Mihai Dolinschi. Jurnalistul sportiv a murit la 29 de ani

Cine a fost Mihai Dolinschi. Jurnalistul sportiv a murit la 29 de ani

O veste tragică a şocat redacţiile de sport din România, luni noapte. Jurnalistul Mihai Dolinschi s-a stins din viaţă la doar 29 de ani. Cauzele decesului nu sunt cunoscute.

Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Bucureşti, luni seara, de cei apropiaţi. Era cunoscut cu probleme medicale, prietenii ştiau ca mai trecuse prin câteva episoade la limită. De data aceasta, el nu a mai putut fi salvat.

Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport şi Look Sport. Pasionat de fotbal si de baschet, el a fost declarat în 2018 cel mai bun tânăr jurnalist sportiv al anului în România.

Emil Grădinescu, coleg cu Mihai la Telekom, a postat pe Facebook următoarul mesaj:

”Cristi Petre mi-a povestit despre el: “ e bun tare, ştie tot, luaţi-l la voi”.

A venit, a dat o proba şi a rămas. Repede ne-am dat seama ca am pus mâna pe un diamant. Toba de sport, pasionat pana la obsesie, nu se mai satura de munca. Făcea de toate , stiri, scripturi, la comentarii era uimitor. Avea in cap mai multe informaţii decât găseam noi pe google. Şi nu reuşeam sa îl conving sa îmi spună pe nume. “ Credeţi ca şefii sunt multumiţi de mine? As vrea sa comentez mai mult. Nu vorbiţi dumneavoastră sa îmi dea 2 meciuri pe zi?”

De la o vreme începuse sa comenteze noaptea meciuri din NBA. Se culca pe la 5-6 dimineaţa si o lua de la capăt. Nu am văzut atâta pasiune si energie la nimeni din breasla. Şi sunt sigur ca ar fi ajuns cel mai bun comentator din Romania.

A fost o lumina printre noi, o flacara care a ars prea tare si s-a stins prea repede.

Iar acum nu pot sa cred ca scriu despre Mihai la timpul trecut. Ce tragedie…

Dumnezeu sa dea putere familiei sa suporte durerea. Noi o sa îţi ducem dorul , Mihai si nu o sa uitam ca am avut odată un coleg care era atât de bun ca ne obliga si pe noi sa ţinem pasul cu el. Şi in memoria ta, Mihai, vom fi buni”.

Un alt coleg, Silviu Tudor Samuilă, şi-a exprima uluiala pe Facebook: ”Mihai nu mai este printre noi. Nu îmi revin. Acest copil talentat, pasionat şi plin de energie a reprezentat tot ce era mai bun în tânara generaţie de ziarişti. Nu pot să îmi imaginez ce e în sufletul părinţilor, dar mă rog să fie puternici şi mă rog pentru sufletul lui. Odihneste-te în pace, copil bun!”.