Zi neagră pentru Andreea Marin. Ce mesaj sfâșietor a transmis

În vara lui 1984, Andreea Marin îşi pierdea mama într-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de întoarcere de la mare al familiei. Vedeta a povestit ulterior că un autovehicul scăpat de sub control a intrat în Dacia condusă de tatăl ei. În maşină se aflau părintii Dan şi Violeta Marin, Andreea (9 ani) şi Cristina, sora ei (4 ani).

Fosta vedetă de televiziune a postat un mesaj emoționant în amintirea mamei sale. Andreea Marin a vorbit despre cum mama ei ar fi fost o bunicuță foarte bună pentru fetița pe care ea o are împreună cu Ștefan Bănică.

Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Cum a murit mama Andreei Marin
Mama vedetei s-a stins din viață la doar 36 de ani, în urma unui accident tragic de mașină. Cei patru membri ai familiei Marin se întorceau de la mare, după vacanță. Cel care a provocat accidentul a fost chiar Dan Marin, tatăl vedetei. Acesta a intrat într-o altă mașină, iar pentru a le proteja pe fetele ei de impact, Violeta Marin a sărit să le protejeze, lucru care i-a adus sfârșitul.

Sticla se transformă în cioburi infime…mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecție și dragoste fără de margini. Bolidul lovește puternic și șocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale și buzele-i întredeschise caută aer, corpul meu e încătușat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu și tată suntem mai puțîn răniți. Ploaia șterge lacrimi, spală rochia roșie a mamei, înăbușă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în brațele mele până să ajungem la spital, a notat Andreea in jurnalul ei.

„S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a povestit Andreea Marin, care a mai spus că atunci acel eveniment a ajutat-o să înveţe să fie stăpână pe propria viaţă și să ajungă să trăiască frumos. ”Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,” a mai completat Andreea Marin.