Momente dificile pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit

Nicu Paleru este în doliu! Mama celebrului solist de muzică de petrecere s-a stins din viață. Artistul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook.

Momente dificile pentru Nicu Paleru! Mama artistului a murit
Nicu Paleru a anunțat, pe pagina sa de facebook, că mama lui s-a stins din viață. ”🙏🏻Dumnezeu sa te odihneasca in pace SCUMPA MAMA 🙏🏻🕯”a scris artistul în dreptul unei imagini cu cea care i-a dat viață. Fanii i-au lăsat, ulterior, mii mesaje de condoleanțe.

Sursa foto: Facebook Nicu Paleru

”Bunul Dumnezeu sa-i ierte pacatele si lumina vesnica!😢😢😢/Condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece cu bine peste aceste clipe greu încercate./Sincere condoleanțe familiei bunul Dumnezeu să vă dea putere să depășiți acest trist eveniment/Dumnezeu s-o odihnească în pace și să-i de-a odihnă veșnică!Sincere condoleanțe familiei îndurerate 🖤🖤🖤!/Sincere condoleanţe familiei indurerate !!!!!/Dumnezeu so ierte săi fie tarina ușoară și multă putere familiei sa, treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei”, sunt o parte dintre comentariile fanilor la postarea artistului.