La 45 de ani după primul 10 din istorie, Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumul de gimnastă – VIDEO

S-au implinit 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii, obţinut de Nadia Comăneci la Jocurile Olimpice din 1976. Sportiva a marcat momentul așa cum se cuvine și a îmbrăcat din nou costul de gimnastă.

Nadia Comăneci și-a surprins fanii din mediul online cu o postare inedită. Aceasta a marcat, duminică, printr-un mesaj postat în social media, împlinirea a 45 de ani de la primul 10 din istoria gimnasticii.

Pentru a sărbători, fosta gimnastă a postat un filmuleţ pe Instagram în care apare îmbrăcată chiar în ţinută de concurs. Mai mult, Nadia Comăneci a executat și un mic element acrobatic, în faţa unei camionete în ediţie limitată, cu logoul JO. Postarea fostei gimnaste a fost însoțită și de un mesaj prin care le amintește tuturor de momentul în care a scris istorie și a ținut și să îi mulțumească soțului său.

„O picătură de istorie, 45 de ani mai târziu cu prima mea medalie olimpică. Jocurile Olimpice de la Montreal 1976. Adăugând colecţiei 1976 Montreal Olympic camioneta GMC în ediţie limitată cu logul Montreal, pentru a sărbători aniversarea primului 10 perfect în 18 iulie. Mulţumesc, Bart Conner”, a scris Nadia Comăneci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)