Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante. Primește semne de la regretatul său tată

Irina, fiica lui Dem Rădulescu a făcut declarații emioționante despre viața sa și despre tatăl său. Ea afirmă că are o conexiune cu tatăl său cu toate că acesta se află în lumea de dincolo.

Irina Rădulescu: „Ceva aparent întâmplător, dar ca trimis din altă lume”
Fiica lui Dem Rădulescu a oferit un interviu pentru o emisiune televizată și a vorbit despre viața sa și legătura pe care o avea cu marele actor. Irina a dezvăluit că îl moștenește pe tatăl ei în privința talentului. Din nefericire Irina avea doar 13 ani în momentul în care Dem Rădulescu s-a stins din viață.

„Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. – Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunță”. El era de o rigoare… El spunea: „nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea.„, a povestit Irina.

Irina l-a „moștenit” pe tatăl ei în ceea ce privește profesia. Frumoasa fiică a lui Dem Rădulescu este și ea actriță. Irina a povestit că este foarte pasionată de plimbări și acela este momentul ei de meditație. Ea a mai afirmat și faptul că simte că are o conexiune cu tatăl său cu toate că el se află acum în lumea îngerilor.

„E foarte greu să spui „sunt actriță” când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (…) De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume. Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente.„, a mai continua Irina.