Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au hotărât deja la câteva nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor. Unul dintre acestea este exact ca numele ales de Antonia pentru mezinul ei.

Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia
Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit de curând părinții celui de-al treilea băiețel, iar acum urmează să-i aleagă și un nume potrivit. Deși cei doi ar fi dorit o fetiță, venirea pe lume a băiețelului este motiv de mare bucurie în familia ei și a lui Radu Vâlcan.

Ce a fost mai greu a trecut, iar acum ultimul pas este alegerea numelui celui mic. Pentru că se gândeau la fetiță, cei doi aleseseră deja numele acesteia, însă la băiat sunt în impas. Adela Popescu a recunoscut că nu își pregătise un nume de băiețel, iar acum este în fața unei decizii dificile.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” a mărturisit că vrea ca numele băiețelului ei să nu fie unul sofisticat și să înceapă cu litera A. De altfel, ceilalți doi băieței pe care îi are se numesc Andrei și Alexandru.

“Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove. Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el, la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a povestit Adela Popescu, în direct.

Achim este și numele pe care îl poartă băiețelul Antoniei. Ea a ales nume speciale pentru fii săi, numindu-i Dominic și Achim.