Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani

Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Elena Boncea a primit o urare specială de la mama sa pe rețelele de socializare.

Fiica Loredanei Groza își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Cum arată tânăra la vârsta de 23 de ani
Astăzi este o zi foarte importantă pentru Loredana Groza dar și pentru fiica ei, asta pentru că tânăra împlinește vârsta de 23 de ani. Mai mult, jurata de la X Factor i-a făcut o urare specială pe pagina sa de Instagram.

Loredana Groza și fiica ei au o relație foarte apropiată și se înțeleg extrem de bine, dovadă fiind și postările pe care cele două le au împreună. Cu puțin timp în urmă, aceasta a postat mai multe poze cu fiica sa, cu ocazia zile de naștere a acesteia, făcându-i cea mai emoționantă urare.

”La mulți ani, puiul meu drag. Îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată și pentru că m-ai ajutat în fiecare zi să fiu o mamă mai bună .. Fie ca toate visele tale să devină realitate fata mea. Mama te iubește”, a scris Loredana Groza pe pagina sa de socializare.

Fiica Loredanei Groza nu preferă să fie atât de mult în lumina reflectoarelor, dar preferă să aibă o meserie tot în domeniul muzical, însă ca producător la unul dintre cele mai cunoscute radio-uri din țara noastră. Bineînțeles, prin prisma mamei sale și ea a devenit celebră, însă mărturisește că nu îi place să apară în prim plan.

”Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp.