Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri uimitoare după 11 ani de la moartea artistei. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în acea noapte

La aproape 11 ani de la plecarea Mădălinei Manole, apropiații nu și-au găsit nici acum liniștea și o plâng pe fata cu părul de foc. Mădălina Manole a avut un sfârșit tragic, luându-și viața chiar de ziua ei. Totuși, fratele artistei susține că nu a fost vorba de sinucidere, ci alte lucruri s-ar fi întâmplat acolo în acea noapte de coșmar.

Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis
Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, chiar de ziua ei, pe 14 iulie. Ea a lăsat atunci și un mesaj de adio prin care își motiva gestul, spunând că nu este capabilă să se bucure de tot ce i-a oferit viața și că această alegere este cea mai potrivită. Deși a fost găsită de soțul ei câteva ore mai târziu, nu s-a mai putut face nimic pentru ea și a fost declarat decesul.

Familia și apropiații nu pot accepta nici acum că Mădălina nu mai este și mai ales ideea că a recurs la acest gest extrem. Fratele artistei este foarte afectat de pierderea surorii lui și încearcă să facă dreptate evenimentului dureros, deși este deja prea târziu.

Marian Manole crede cu tărie că Mădălina Manole nu s-a sinucis, așa cum au stabilit anchetele oficiale. El susține că, în urma cercetărilor făcute de către persoanele avizate și criminaliști, aceasta ar fi fost victima unei crime, a unui omor. Astfel, le cere tuturor să nu mai spună despre Mădălina că a recurs la gestul extrem pentru că avea vreo problemă sau îi lipsea credința, pentru că situația ar fi cu totul și cu totul alta, conform părerii sale.

„Dragii mei, dacă ați iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: «săraca, era slabă de înger», «săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul», «nu avea credință destulă», «suferea după fostul soț», «era depresivă» și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!

Plus de asta sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei!”, a scris Marian Manole, în postarea de pe Facebook.

Marian Manole, acuzații dure pentru soțul Mădălinei
Soțul Mădălinei, Puiu, nu a rămas deloc în relații bune cu familia regretatei sale soții. Marian Manole îl atacă ori de câte ori are ocazia pe fostul lui cumnat și îi aduce acuzații dure în mediul online. În primăvară, el spunea că Puiu nu ar vizita-o pe Mădălina la mormânt și nu ar avea deloc grijă de locul de veci al acesteia. Astfel, Marian ar fi cel care se ocupă de toate, în timp ce Puiu ar fi complet dezinteresat.