Vesti bune de la Neti Sandu. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 14 iulie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul Protv vine cu vesti noi pentru zodii. Afla la ce trebuie sa te astepti in functie de zodia ta.

“HOROSCOP BERBEC

Va pregatiti de o schimbare, poate va mutati altundeva chiar si cu chirie, sau renovati locuinta, ceva intentionati voi. Se poate sa-ncepeti o colaborare si sa nu fie din cale-afara de solicitanta, sa jonglati un pic si cu timpul liber si veti avea bani de buzunar.

HOROSCOP TAUR

O sa va incante invitatia unor prieteni, sau a unor rude sa petreceti o saptamana, doua in alta zona geografica, sa va aerisiti. Poate va luati cateva zile de concediu sa va plimbati prin tara, pe undeva, sa va dezmortiti si or sa va vina idei de afaceri care sa v-aduca bani.

HOROSCOP GEMENI

Poate va-ntoarceti dintr-o scurta vacanta si schimbati bagajele sa plecati in alta parte c-aveti chef de lume noua si peisaje. Va mai ganditi daca sa prelungiti un contract, sau sa va orientati spre altceva care sa va lase sa mai respirati, sau ca sa va mai luati inca jumatate de norma pe undeva.

HOROSCOP RAC

Semnati contracte, poate legalizati o situatie legata de scoala, de achizitionarea unei locuinte. Se rezolva chestiuni importante si o sa va puteti relansa cu proiecte noi care sa va aduca recunoasterea breslei si o sa fiti incantati de ce se-ntampla in jurul vostru.

HOROSCOP LEU

Strangeti randurile, fie ca sa lucrati impreuna, fie ca sa va duceti intr-o excursie, in vacanta cu oameni cu care va armonizati. O sa va interesati de un job care v-ar aduce mai multe beneficii decat aveti aici unde lucrati in momentul de fata si daca va puteti desprinde usor va duceti.

HOROSCOP FECIOARA

O sa va dati intalnire cu cineva care viseaza sa petreceti o vacanta impreuna si o sa va luati bilete de calatorie, de cazare. Apar noutati care sa va dea idei de afaceri si sa puteti castiga mai multi bani, c-aveti nevoie in perioada asta si pentru vacanta si pentru imbunatatirile din casa.

HOROSCOP BALANTA

V-ati putea implica intr-un proiect de grup si sa fie un castig prin contributia celorlalti mult mai bine decat singuri. O sa luati de undeva niste bani si sa faceti o rezervare pentru cateva zile, macar in weekend, la mare, sau la munte si sa va mai trageti si voi sufletul un pic.

HOROSCOP SCORPION

Intrevedere cu niste oameni de afaceri care vor sa va coopteze intr-un proiect, fie si pe termen scurt. O sa va faceti curaj sa calatoriti, fie intr-o vacanta, fie sa le dati de capat unor chestiuni de afaceri si sa deblocati o situatie care v-a tinut captivi fara resurse.

HOROSCOP SAGETATOR

Poate fi o perioada banoasa pentru voi, ca luati niste maruntis si din urma, o fi vreo suma imprumutata cuiva, sau un retur. Poate-ajungeti la un eveniment monden, fara prea mare tam-tam, dar care sa reprezinte chiar si pentru voi o trambulina, sa ajungeti in varful ierarhiei.

HOROSCOP CAPRICORN

Se poate sa luati o casa cu imprumut si sa va ocupati de acte, de angajat o firma care sa renoveze, sau s-o reamenajeze doar. O sa puteti bate palma pentru un contract avantajos si sa fie presarata cu sume consistente cea de-a doua jumatate a anului, in principiu.

HOROSCOP VARSATOR

O sa fie mai mult de lucru la serviciu, dar daca plecati in concediu lasati totul pentru cand va-ntoarceti. Se pare c-o sa intrati intr-o combinatie parteneriala, dac-o sa fiti de acord cu conditiile, ca nevoia de a va pune in valoare niste calitati speciale exista.

HOROSCOP PESTI

E posibil sa luati mai multi bani de la serviciu si o sa fie si o promovare daca o sa tineti pasul cu tot ce vi se cere. O sa aveti prilejul sa cultivati un hobby si sa fie si o modalitate de a atrage atentia asupra voastra, ca ati putea castiga si niste bani, la o adica”, a spus Neti Sandu, potrivit Stirileprotv.