Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit! Evenimentul a avut loc în secret

Florin Ristei și iubita sa, Naomi Hedman, s-au logodit în secret în urmă cu mai multe luni. Artistul este pregătit să-și ducă relația la următorul nivel așa că și-a făcut curaj și a adresat marea întrebare. Și bineînțeles că răspunsul a fost da!

Marele pas a fost făcut în urmă cu mai multe luni, însă cei doi au ținut totul secret. Florin Ristei a dat vestea cea mare acum, în cadrul unui podcast.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit
După mai multe luni de relația, Florin Ristei și-a dat seama că Naomi Hedman este femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții așa că a făcut pasul cel mare.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit încă de anul trecut, în preajma Revelionului, mai exact pe 30 decembrie.

La câteva luni după, fanii de pe Instagram ai artistului au observat un inel superb pe mâna lui Naomi, însă Florin Ristei nu a confirmat sau infirmat vestea.

Acum, la mai bine de jumătate de an de la marele eveniment, Florin Ristei a aruncat bomba în cadrul podcastului HappyFishTV.

„M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut’, a mărturisit Florin Ristei.

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut la X Factor
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut din timpul filmărilor X Factor, concurs pentru care artistul este jurat. La acea vreme, iubita sa era concurentă.

Cei doi și-au dat seama că au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt abia după etapa de Bootcamp, când concurenta a ocupat unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție juratul Delia.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, povestea Florin Ristei.

Relația celor doi a evoluat destul de repede, astfel că la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, Naomi a cunoscut-o și pe mama lui Florin Ristei.

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut’, a mai spus Florin Ristei.