Motivul pentru care Benone Sinulescu nu e transferat la un spital din București. Apropiații, îngrijorați de starea sa: ”Îl lasă să moară”

E informația zilei. Benone Sinulescu se află în stare gravă, asta după ce joi a fost găsit inconștient în locuința sa.

El a fost transportat de urgență însă la un spital paleativ și abia astăzi a ajuns la spitalul din Arad. Aproapiții spun motivul pentru care nu e transferat în București

În urmă cu doar câteva zeci de minute Benone Sinulescu a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență din Arad, asta după ce joi a fost găsit inconștient în locuina sa. Familia a decis ca el să fie transportat către un spital paleativ și abia astăzi s-a decis transferul său la spitalul Arad.

De ce nu e transferat Benone Sinulescu la un spital din București
Se pare că marele artist se zbate între viață și moarte, asta după ce a suferit un accident vascular cerebral foarte complicat.

Apropiații susțin că toate deciziile în ceea ce privește starea lui sunt luate de soția cântărețului de muzică populară care nu ar vrea să-l transfere la un spital din București. Ei susțin că nu are parte de îngrijire de specialitate în Arad și că cel mai potrivit ar fi aducerea sa în Capitală.

“Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență.

Nu beneficiază de medici buni (…) Îl lasă să moară acolo”, au spus apropiații lui Nea Beni pentru Impact.ro

Impresarul artistului a dat vestea tristă

Cel care a anunțat că Nea Beni se află în stare gravă a fost impresarul artistului, el spunând că în urmă cu doar câteva zile Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă. Imediat a fost transportat către o clinică de îngrijiri paleative și abia azi a fost transferat.

Apropiații vorbesc și despre averea care ar putea rămâne în urma artistului, asta deoarece întrega moștenire ar intra în posesia unui nepot al cântărețului, atunci când își va da ultima suflare, asta deoarece el nu a avut copii.

Toți fanii lui însă se roagă în aceste momente și speră că Dumnezeu să-i mai dea zile să trăiască. scrie spynews.ro