Cum arată mormântul Stelei Popescu la aproape 3 ani de la moartea iubitei actrițe. Este în paragină: “Fiica ei vine rar la cimitir!”

La doi ani și opt luni de la moartea îndrăgitei Stela Popescu, pare că familia a și uitat drumul spre cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare. Mormântul actriței din cimitirul Cernica arată dezolant, iar oameni care i-au fost apropiați Stelei susțin că fiica sa, căreia i-a lăsat toată averea, merge foarte rar la locul său de veci.

Stela Popescu a lăsat în urmă un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, Doina Maximilian (65 ani), care a intrat în posesia moştenirii, pare că a dat-o uitării. O bătrânică a povestit pentru Click! că fiica actriței este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

‘Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic’, au declarat surse pentru Click!.

Fiica Stelei Popescu a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în buricul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina.

Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la 81 de ani, în urma unui atac cerebral, pe 23 noiembrie 2017. Nu a avut copii, însă a înfiat-o pe Doina, fata fratelui soţului ei, Ion Maximilian.

A VÂNDUT LUCRURILE STELEI, CU 20.000 DE EURO, LA LICITAŢIE
Pe 6 iunie 2019, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut loc o licitaţie cu obiectele de valoare ce au aparţinut Stelei Popescu, intitulată sugestiv „Ultimul spectacol’.

Astfel, mai multe obiecte din colecţia actriţei au fost vândute cu peste 20.000 de euro. Potrivit Agerpres, printre lucrurile vândute s-au aflat biroul de lucru al Stelei Popescu şi jilţul, ambele în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, au fost adjudecate cu 1.700 de euro, o haină din blană – 250 de euro, o haină din pene decorative – 150 de euro, un colier cu şase rânduri de perle – 150 de euro, două icoane de secol XX – fiecare cu 250 de euro şi câteva tablouri preţioase: „Început de toamnă în Bucureşti’, de Alexandru Moser Padina – 3.000 de euro, „Iarnă la Târgovişte’, de Rudolf Schweitzer-Cumpăna – 1.800 de euro, „Ţărăncuţă cu cobiliţă’, de Dumitru Ghiaţă – 4.000 de euro. scrie viva.ro