EMOȚIONANT: Reacția lui Daniel Pavel după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021. Ce a spus prezentatorul Survivor România 2021?

Reacția lui Daniel Pavel după ce Zanni a câștigat Survivor România 2021. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a trăit aventura din Republica Dominicană alături de toți concurenții care s-au aflat în competiție, motiv pentru care, în marea finală Survivor România 2021, prezentatorul emisiunii a ținut să spună câteva cuvinte despre această experiență inedită, plină de adrenalină.

Survivor România 2021 este emisiunea fenomen care mai bine de jumătate de an a reușit să îi țină în fața televizoarelor pe telespectatori. Formatul special al emisiunii, răsturnările de situație, luptele dintre Faimoși și Războinici, micile conflicte, toate aceste detalii au făcut din Survivor România 2021 una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune din România.

După un parcurs spectaculos, presărat cu momente tensionate, dar și cu victorii impresionante, un singur concurent a reușit să rămână ultimul supraviețuitor, devenind astfel marele câștigător al competiției Survivor România 2021.

Emoțiile au fost uriașe în marea finală Survivor România 2021 de sâmbătă, 10 iulie 2021. Finaliștii au sperat până în ultimul moment ca Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, să rostească numele lor în momentul în care va anunța marele câștigător Survivor 2021.

Minute bune, Daniel Pavel a prelungit suspansul, iar în cele din urmă, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a dezvăluit numele marelui câștigător Survivor România 2021.

Este vorba despre Zanni.

Zanni a primit cele mai multe voturi din partea publicului, lucru care l-a transformat automat în marele câștigător Survivor România 2021.

Imediat după ce s-a aflat verdictul final, Daniel Pavel, vizibil emoționat, a spus câteva cuvinte despre Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. La fel cum a făcut-o la finalul fiecărui consiliu de eliminare, Daniel Pavel a amintit câteva informații esențiale despre parcursul concurentului la Survivor România 2021, lucru pe care l-a făcut și în cadrul finalei Survivor România 2021, după desemnarea câștigătorului.

„Marcăm momentul cum altfel decât spectaculor. Cel mai iubit și intens reality din România se încheie în această seară. Survivor este Zannidache.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, imediat după ce Zanni a fost ales câștigătorul Survivor România 2021.

Zanni, marele câștigător de la Survivor România 2021

Alături de ceilalți finaliști, Zanni a luptat până în ultima secundă și cu toate armele pentru a intra în posesia mult râvnitului trofeu Survivor România 2021, dar și a premiului în valoare de 250,000 de lei. Deși a trecut prin multe în lunile petrecute în Republica Dominicană, departe de toți cei dragi, concurentul este convins că orice efort a meritat, bucurându-se de victorie.

Emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, a ajuns la final după aproximativ 7 luni de concurs. Zanni a câștigat Survivor România 2021, concurentul fiind favoritul publicului.