Salariul uriaș pe care Andra și Cătălin Măruță îl dau bonei filipineze. Suma este foarte mare

De mai bine de șapte ani, Cătălin Măruță și Andra au apelat la serviciile unei bone filipineze. Cuplul a îndrăgit-o pe loc, așadar au învățat-o să și vorbească limba română.

Salariul uriaș pe care Andra și Cătălin Măruță îl dau bonei filipineze
În anul 2014, Cătălin Măruță îi plătea acesteia un salariu de o mie de euro pe lună. De atunci, însă, prețul a tot crescut, ducându-se spre 2.000 de euro, dat fiind faptul că aceasta face parte din familie de mai bine de șapte ani.

„Am aceeasi bona, de cinci ani in casa, e filipineza si face deja parte din familia noasta. L-a ingrijit prima data pe David. Acum este bona pentru amandoi, dar se ocupa mai mult de Eva acum. Numai cand baietelului meu ii este foarte dor de ea si ii zice “hai stai si cu mine putin”, atunci eu raman cu fata si sta ea cu fiul meu”, spunea cantareata, în anul 2016.

Astfel că atunci când sunt departe de casă, filmând pentru emisiunile de televizune pe care le pregătesc, au şedinţe foto sau merg în concerte şi turnee, cele două vedete au acasă un ajutor de nădejde, pe care se pot baza oricând.

Deși a învățat și limba română, bona filipineză are obligaţia de a vorbi cu David doar în limba engleză.

„Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună”, spunea un apropiat al familiei Măruță în urmă cu șapte ani, potrivit Cancan.ro.