Cine este și cu ce se ocupă soția reală a lui Firicel din Las Fierbinți

Putina lume stie cine este cu adevarat sotia lui Cuzin Toma, actorul care interpreteaza personajul Firicel din Las Fierbinti. Vedeta Pro TV o tine pe Cristina departe de ochii curiosilor.

Actorul Cuzin Toma traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Cristina, o femeie discreta, fara gusturi extravagante si care nu profita de celebritatea sotului sau. Cristina si Cuzin se cunosc inca din adolescenta, de cand aveau 18 ani.

Cristina Toma este artist plastic, specializata in colaje si mai este cunoscuta drept Cuzina, nume pe care il foloseste atunci cand isi semneaza lucrarile de arta.

 

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate lucrari ale ei se numeste Accesorii de lux si infatiseaza un colej format din mai multe picturi cu pistoale.

„Cred ca valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de catre societatea noastra, o societate in care consumismul a ocupat cu forta, rand pe rand, toate frecventele pe care mai puteam rezona cu creatia artistica. De aici si revolverul din pictura mea, un laitmotiv nascut din atitudinea de autoaparare a artistului fata de agresiunea consumerista la care este supus zi de zi, pe strazi intunecate sau in lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau in interactiunea zilnica cu semenii”, a marturisit Cristina Toma.