Radu Vâlcan, pregătit să devină tată pentru a treia oară. Soțul Adelei Popescu are emoții mari

Radu Vâlcan și Adela Popescu se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi soți mai au doar câteva zile până când își vor cunoaște al treilea băiețel și au pus toate detaliile la punct. Prezentatorul TV recunoaște că are emoții și este nerăbdător să sosească ziua cea mare.

Cum s-a pregătit Radu Vâlcan pentru al treilea băiat
Radu Vâlcan și Adela vor deveni curând părinți de băiat, pentru a treia oară. Sunt extrem de emoționați și Radu recunoaște că are emoții, ca de fiecare dată. Totuși, spune că nimic nu se compară cu teama de la prima sarcină, când Adela a avut parte de un travaliu de 12 ore și o naștere extrem de grea.

Prezentatorul TV recunoaște că a plâns și nu a știut cum să reacționeze și este sigur că și acum va fi copleșit de emoții, pentru că și el și Adela și-au dorit foarte mult un al treilea copil. Chiar dacă știe că va fi greu, este pregătit să facă față oricărei provocări. S-au mutat în casă nouă, pentru a le asigura celor doi băieți mai mari spațiul de care au nevoie, dar și liniștea necesară Adelei.

“Nu e ușor. Nu e ușor nici cu doi, dar este și mișto: trei băieți. Ne-am mutat într-o casă nouă, mai mare, aveam nevoie de spațiul acesta. Copiii deja încep să crească, este haos peste tot. Simțeam că aveam nevoie de un colț al casei în care să se retragă Adela cu cel mic.”, a declarat Radu.

Radu Vâlcan vrea să fie un tată perfect
Radu Vâlcan spune despre Adela că a știut dintotdeauna că va fi o mamă perfectă și că ei doi sunt predestinați. La scurt timp după ce s-au cunoscut și au văzut cum evoluează lucrurile între ei, și-au dat seama că vor merge pe același drum până la final.

Viitorul tătic recunoaște că nu este tatăl perfect, dar speră că se va perfecționa în timp și va evolua mai bine din toate punctele de vedere. Radu este mândru de faptul că Adela este foarte calmă și se descurcă cu orice, reușind să gestioneze așa cum trebuie orice situație.

“Mă enervez destul de repede, nu sunt în stare să gestionez lucrurile. Nimeni nu este perfect. Nu sunt tatăl perfect, sper să devin în timp. În relație cu ei (n.r.copiii), ea este cea care gestionează mult mai bine astfel de lucruri.”, a adăugat Radu.