Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Imagine rară cu fiica sa

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Trupa 3 Sud Est este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute și apreciate din România. Cu toate astea, cei trei membrii ai formației, Viorel Șipoș, Laurențiu Duță și Mihai Budeanu au preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Recent, Viorel a postat o imagine rară cu fiica sa, iar internauții au fost extrem de bucuroși.

Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Imagine rară cu fiica sa
Ce familie frumoasă are Viorel de la 3 Sud Est. Cei trei membrii ai formației 3 Sud Est au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală. Pe lângă succesul pe care l-au avut în anii 90, Mihai Budeanu, Viorel Șipoș și Laurențiu Duță și-au întemeiat propriile familii. Totuși, din când în când, artiștii le mai oferă fanilor imagini cu persoanele cele mai importante din viața lor.

Recent, Viorel Șipoș s-a lăsat fotografiat alături de fiica, în vârstă de 4 ani. Cei doi apar pe scenă, iar imaginea a fost publicată pe contul de Instagram al trupei. „Moment tată-fiică”. Evident, fanii trupei au fost entuziasmați de această poză, mai ales că artistul nu se postează multe poze cu familia sa. „Ce fetiță frumoasă”, „Superbă e”, „Minunați”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea cu cei doi.

În 2017, Viorel Șipoș s-a căsătorit cu Georgiana. Cei doi au organizat o petrecere discretă în cadrul căreia au participat doar persoanele apropiate. Tot în 2017, Georgiana a adus-o pe lume pe Rebeca. „A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, spunea Laurențiu După despre nunta colegului său.