Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit erou

Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Gigi Becali este cunoscut pentru faptele sale bune și pentru mila pe care o are față de persoanele sărmane. Marian Ursea este copilul de suflet al omului de afaceri, acesta luându-l sub aripa lui. Cum trăiește în prezent Marian și cum a ajuns să fie protejatul lui Gigi Becali?

Cum arată acum copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit eroul a două surori
Cine este copilul de suflet al lui Gigi Becali? Gigi Becali a reușit să schimbe multe vieți de-a lungul timpului. Omul de afaceri le-a întins o mână de ajutor persoanelor nevoiașe care aveau nevoie de un adăpost sau de bani. Printre aceștia se numără și băiatu, în vârstă de 13 ani care a fost salvat de finanțatorul de la FCSB. Cine este copilul de suflet al lui Gigi Becali? Marian Ursea a devenit copilul de suflet al lui Gigi Becali. Acesta avea doar 13 ani, în 2012 când Gigi Becali a decis să-l ajute. Marian era crescut de bunica sa, fiind orfan de părinți. Mama sa l-a abandonat, iar tatăl său s-a sinucis, spânzurându-se.Când a auzit povestea lui, omul de afaceri a decis să-l ajute și să-l crească ca pe propriul său fiu.

Becali a fost emoționat când a văzut că Marian trăia alături de bunica sa într-un bordel mic și întunecat. La scurt timp, latifundarul din Pipera a dat ordin să se construiască o casă frumoasă pentru Marian, a mobilat-o și a angajat o femeie să aibă grijă de el și bunica sa. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a promis Gigi Becali lui Marian Ursea.

Cum arată Marian Ursea la 20 de ani?
În cei șapte ani, Marian a reușit să-și continue studiile, să își găsească un loc de muncă și să-și găsească și o iubită. Potrivit Spynews.ro, acestuia îi place să cânte muzica populară, făcând parte dintr-un ansamblu muzical. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a declarat Marian.

De asemenea, Marian a devenit și el erou pentru două surori care locuiau chiar lângă el. Acestea aveau probleme mari cu un recidivist care nu le lăsa în pace. Într-o seară, după ce a auzit țipetele acestora, copilul de suflet al lui Becali a chemat imediat poliția. Din nefericire, acesta a fost lovit de fostul pușcăriaș chiar în fața agenților veniți la locul faptei. Ulterior, Marian a declarat că se teme pentru viața sa și pentru căminul său. ”Mă tem că îmi pot găsi casa scrum. Mai demult, mi-a băgat mâna în gât, când mergeam pe stradă, dar au intervenit nişte vecini”, a mai spus Marian Ursea.

De asemenea, Marian încearcă și el să le ofere ajutor celor nevoiași, așa cum poate. Anul trecut, acessta a organizat o strângere de fonduri pe pagina sa de Facebook pentru copiii neajutorați. În ceea ce privește viața sentimentală, Marian are o relație cu o fată minunată, Mihaela, care lucrează la o cofetărie.