Ți-o mai aduci aminte pe Bianca Pop? Acum ceva timp declara că nu iese din casă fără 1000 de euro în geantă. Iată ce face acum

Ți-o mai amintești pe Bianca Pop? Fosta ispită de la Insula Iubirii a devenit virală acum doi ani când a declarat într-un interviu că ea nu iese din casă fără o mie de euro bani cash. De mai bine de un an a dispărut din online. Iată ce face acum.

Cu ce se mai ocupă Bianca Pop
În ultima perioadă Bianca Pop a revenit pe rețelele sociale unde a vorbit cu internauții despre noutățile din viața ei, dar a făcut și câteva declarații presei. Fosta ispită de la Insula Iubirii a spus care este motivul pentru care a luat pauză o perioadă de la aparițiile publice. Bianca Pop a mărturisit că a avut nevoie de liniște în viața ei o perioadă și din această cauză a lipsit de pe micile ecrane și din online.

„Nu stau în chirie! Aș dori să terminați cu aceste minciuni! Dacă nu mi-am dorit să apar și am refuzat să fac acest lucru nu înseamnă că am dispărut.A fost decizia mea să lipsesc de la TV. Aveam nevoie de liniște.„, a spus Bianca Pop.

Bianca Pop a povestit că s-a retras în Bihor, în localitatea Marghita unde locuiește împreună cu mama sa. Vedeta a mai spus că a renunțat la consumul de acool, fiindcă înainte de a dispărea din online bruneta era aprope dependentă de acest viciu. NU de puține ori s-a filmat live în timp ce era într-o stare avansată de ebrietate. Bianca Pop a mărturisit că a ajuns să-și piardă actele și cardurile în serile tumultoase când consuma băuturi alcoolice.

„Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierduse, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras.„, a mărturisit Bianca Pop.