Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei lui Smiley și Ginei Pistol: „Am avut cele mai gustoase preparate”

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fiica, pe Josephine Maria, duminică, 20 iunie. Evenimentul a fost unul restrâns, iar invitații au fost prietenii și familia. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit urmăritorilor ei că cel care s-a ocupat de preparatele gustoase de la botez a fost chiar chef Cătălin Scărlătescu.

Este cunoscut faptul că Gina Pistol a legat o frumoasă relație de prietenie cu cei trei chefi de la Chefi la cuțite. Drept urmare, cel care s-a ocupat ca invitații de la botezul fiicei ei și a lui Smiley să aibă parte de cele mai gustoase preparate a fost nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu.

Celebrul bucătar a gătit preparate gustoase pentru toți invitații de la botezul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a vrut să îl felicite public și să-i mulțumească pentru tot ce a făcut. Aceasta a publicat pe Instagram, la Insta Story, o fotografie cu chef Cătălin Scărlătescu în timp se ocupa de grătar.

Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fiicei Ginei Pistol
De asemenea, Gina Pistol a ținut să precizeze că nu îl laudă pe Cătălin Scărlătescu doar pentru că este prietenul ei, însă acesta a făcut „cele mai gustoase preparate la grătar’. De asemenea, iubita lui Smiley i-a încurajat pe internauți, într-o notă de amuzament, să apeleze la Cătălin Scălătescu pentru orice fel de eveniment, nunți, botezuri, cununii și chiar despărțiri.

„Nu doar pentru că este prietenul meu. Însă vreau să-i multumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui. Aaaa, și are o echipă super mișto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la el pentru: cununii, botezuri, zile de naștere… chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste)’, a scris Gina Pistol pe Instagram.