Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins fulgerator la doar 25 de ani

Doliu in lumea artistica din Romania. Interpretul de muzica populara Adrian Bac a decedat la doar 25 de ani. Rudele solistului acuza medicii din Arad si spun ca tanarul a decedat, in urma unei interventiei chirurgicale realizata prea tarziu.

Artistul Adrian Bac a ajuns la Spitalul Judetean din Arad in cursul noptii dinspre luni spre marti. Tensiunea barbatului a fost foarte mica, iar medicii i-au pus la acel moment diagnosticul de ocluzie intestinala depasita.

Tanarul ar fi fost in infarct mezenteric, iar astfel medicii au decis sa il opereze in regim de urgenta. Imediat ce a fost scos din sala de operatie, acesta a decedat.

Una dintre rudele artistului a povestit momentul tragic pe Facebook si ii acuza pe medicii din Arad de malpraxis, scrie Antena 3.

“S-a prezentat la unitatea medicala unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinala – , spuse zeul. Ceva s-a intamplat sau au gasit ceva la care nu se asteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor aradeni ca au gresit (…) ca pot aprinde lumanarea (asta e de la mine). Au refuzat parintilor dreptul de a-si vedea fiul timp de 4 ore dupa deces”, a scris aceasta pe Facebook.

Adrian Bac era unul dintre cei mai cunoscuti interpreti tineri de muzica populara din Banat.

Dupa ce s-a aflat de moartea lui fulgeratoare, fanii si prietenii lui Adrian Bac i-au adus un ultim omagiu, pe retelele de socializare. Acestia au postat mesaje sfasietoare pe retelele de socializare, exprimandu-si suferinta.

„Ai fost si vei ramane o voce deosebita, calda si placuta! Cea mai draga voce a sufletului meu! Imi pare atat de rau! Dumnezeu sa il aiba in paza sa vesnica, de-a dreapta Sa pentru totdeauna! Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. Sincere condoleante!”, a scris un internaut pe pagina de Facebook a lui Adrian Bac, potrivit ziardearad.ro.