Prințesa Diana și-a prezis moartea? Ce a spus mama prinților William și Harry înainte să se stingă din viață

Prințesa Diana și-a prezis moartea? În ultima perioadă au ieșit la iveală mai multe detalii din interiorul Casei Regale. Moartea Prințesei Diana a îndurerat milioane de oameni din întreaga lume și nici în ziua de astăzi încă nu este clar dacă dispariția acesteia a fost un accident sau a fost ceva planificat. Conform ultimelor detalii ieșite la suprafață, Lady Di și-ar fi prezis moartea.

Prințesa Diana și-a prezis moartea? Ce a spus mama prinților William și Harry înainte să se stingă din viață
Prințesa Diana și-a prezis moartea? Lady Di a fost cu adevărat iubită de oameni, iar moartea ei a devastat milioane de persoane din întreaga lume. În ultima perioadă au ieșit detalii din interiorul Casei Regale, dar în special, despre moartea Printesei Diana. Conform ultimelor informații, mama prinților William și Harry și-ar fi prezis moartea. Un biograf regal a declarat recent că Prințesa Diana a chemat-o în anul 1997, făcându-i mărturisiri șocante.

Aceasta a vorbit despre divorțul de Prințul Charles, susținând că este nemulțumită de situația la care se ajunsese. Lady Di avea multe gânduri care nu-i dădeau pace, mai ales că în acea perioadă se despărțise de Charles, care avea o relație cu Camilla Parker. „Divorţul a fost un iad. Am fost devastată. Nu mă mai simt în siguranţă nicăieri. Ştiu că sună prostesc, dar îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină”, i-a povestit prințesa Diana lui Ingrid Steward.

Expertul regal a declarat că prințesa avea multe idei preconcepute în ceea ce privește viața lui Charles după despărțirea lor. Cu toate astea, Printesa Diana revenise la viața și era extrem de pozitivă. „Totuşi, un an mai târziu, realizase că grijirile sale erau copilăreşti şi era plină de viaţă, voioasă, pozitivă şi relaxată. Prin natură, era o persoană extrem de nesigură. A fost mereu timidă şi chiar şi după mulţi ani tot îşi pleca privirea şi vorbea cu o voce de fetiţă dar se simţea mult mai bine în pielea sa. Diana i-a mărturisit că dacă l-ar fi întâlnit pe Charles în alte circumstanţe, ar fi „cucerit” lumea împreună: „Mă iubea când ne-am căsătorit şi eu îl iubeam la rândul meu. Încă ne iubim, dar altfel. Cel puţin eu încă îl iubesc pe el. Este o persoană bună. Destrămarea căsniciei noastre este ceva deosebit de nefericit. Dar de vină au fost şi oamenii din jurul nostru. Nu ne-au dat nicio şansă să răzbim. Charles e înconjurat de oameni nepotriviţi de la care primeşte sfaturi greşite. Se simte foarte neîmplinit şi nu face suficiente eforturi în această privinţă”, a mai spus Ingrid.

Ce spune medicul care a încercat să o salveze pe Prințesa Diana
Pe 31 august 1997, Prințesa Diana pierea în urma unui accident de mașină. La aproape 24 de ani la moartea acesteia, medicul care a încercat să o salveze, povestește ce sentimente l-au încercat în timpul operațiunii. Monsef Dahman lucra la spitalul Pitié-Salpêtrière când prințesa Diana a fost dusă de urgență în camera de gardă în urma accidentului suferit în tunelul Pont de l’Alma, din Paris.

La momentul accidentului, în mașină se aflau Dodi al Fayed, iubitul printesei și șoferul acestuia, Henri Paul. Printesa de Wales a fost tratată de medicii ajunși la fața accidentului, iar în timp ce era mutată în altă ambulanță, a intrat în stop cardio-respirator. Pe drum a fost resuscitată, iar după mai multe ore, organismul Prințesei a cedat. „Pentru orice medic, orice chirurg, este foarte dificil să te confrunţi cu o femeie atât de tânără care se află în această stare. Dar, desigur, cu atât mai mult dacă este o prinţesă”,a spus medicul.

MonSef a povestit cum colegiin lui au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața prințesei. „Am luptat din greu, am încercat foarte mult, a fost într-adevăr terifiant. Nu am putut să o salvăm. Şi asta ne-a afectat foarte mult”. În urma analizelor, medicii au descoperit că Diana suferise răni atât de grave încât mai multe organe sângerau.„Inima ei nu putea funcţiona corect, deoarece îi lipsea sângeleAm încercat şocurile electrice de mai multe ori şi, aşa cum făcusem în camera de urgenţă, masaj cardiac.Profesorul Riou administrase adrenalină. Dar nu i-am putut face inima să-i bată din nou.”, a mai spus acesta.