Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite, declarații emoționante pentru cei care au o problemă cu etnia ei: „O să le dovedesc că și țiganii sunt oameni”

Înainte de anunțarea marelui câștigător ”Chefi la cuțite”, sezonul 9, chefii le-au mai spus câteva cuvinte concurenților lor, dar chef Cătălin Scărlătescu a reușit să atingă un punct sensibil pentru finalista lui, Narcisa Birjaru. Tânăra este de etnie romă și știe că mulți o subestimează și o judecă pentru acest lucru. Iată ce mesaj a transmis câștigătoarea acestui sezon!

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, le-a transmis un mesaj celor care au o problemă cu etnia ei, după ce chef Cătălin Scărlătescu a menționat că etnia, religia sau culoarea nu au ce căuta într-o competiție culinară.

Mesajul Narcisei Birjaru pentru cei care o judecă după etnie
Înainte să afle că este câștigătoarea acestui sezon ”Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru era hotărâtă să le arate tuturor că etnia nu o face să fie mai prejos decât alții. Chef Scărlătescu este cel care a ținut să sublinieze că în bucătărie cel mai important este talentul, iar prejudecățile nu-și au locul.

„În bucătărie lucrăm împreună, nu contează culoarea, etnia sau religia”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

După ce a auzit vorbele lui chef Cătălin Scărlătescu, Narcisa a dorit să le transmită un mesaj celor care sunt deranjați de etnia ei. Marea câștigătoare Chefi la cuțite, sezonul 9, este prima femeie care obține marele premiu în istoria competiției.

„Cred că chef s-a referit la mine. Multă lume are o problemă cu etnia mea, dar sper că astăzi o să le dovedesc că și țiganii sunt oameni ca și ceilalți”, a spus Narcisa Birjaru înainte să se anunțe marele câștigător.