Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce fiul său i-a luat apărarea lui Reghe. Mesajul șocant publicat de impresară

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce fiul său i-a luat apărarea lui Reghe. Vestea că impresara va divorța de Laurențiu Reghecampf după 13 ani de căsătorie a șocat showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva ore, fiul celor doi, Bebe, a postat un mesaj dur pe Instagram, luându-i apărarea tatălui său, după ce în presă s-a scris că aceasta ar avea o amantă. Ulterior, Anamaria Prodan a comentat la postarea fiului ei, printr-un mesaj surprinzător.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce fiul său i-a luat apărarea lui Reghe. Mesajul șocant publicat de impresară
Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce fiul său i-a luat apărarea lui Reghe. Anunțul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a stârnit un val de controverse în lumea mondenă. În presă au fost publicate informații conform cărora antrenorul ar avea o amantă, acesta fiind motivul pentru ar divorțat de impresară. În urmă cu câteva ore, fiul lor, în vârstă de 13 ani, Laurențiu Reghecampf Junior, a postat pe Instagram un mesaj extrem de dur la adresa celor care au spus că tatăl lui ar avea o amantă.

De asemenea, Bebe i-a luat apărarea lui Reghe. La scurt timp, Anamaria Prodan a reacționat la postarea fiului ei, declarându-se extrem de mândră de acesta.„Iubitul meu drag 😍la noi este simplu ! Care minte , trădează , dezonoreaza ,plătește fff scump totul ! Tu ești un luptător adevărat ! Mama si Tata nu ar face așa ceva nici in 100000 de vieți ! Tata își respecta familia si numele , tata nu are amante , tata nu fura banii familiei sa i dea la astfel de femei ordinare ! Trebuie sa l apărăm pe tata si sa ne apărăm familia toată viața si cine si a batut joc de familia si numele noștru sa plătească cumplit !❤️„, a fost comentariul postat de Anamaria Prodan la postarea fiului ei.

Laurențiu Reghe jr, a fost scris în engleză. ”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul scris de Bebe.