Antena 1 la un pas să dea în judecată concurenții Chefi la Cuțite

Antena 1 urmărește cu atenție declarațiile foștilor concurenți Chefi la Cuțite, sezonul 9, iar avocații grupului sunt la un pas să acționeze în instanță concureții.

Grave încălcări are confidențialității contractului
Toți concurenții care au ajuns în faza de final a battle-urilor au semnat un act aditional, prin care sunt de acord ca imaginea lor să fie folosită de Antena 1 și sunt explicate regulile concursului și dar confidențialitatea acestora.

Ieșirile neconlate ale unor concurenți precum Cătălin, Ștefan sau Valentina, sunt în acest moment analizate atent de avocacții trustului.

Motivul? Declarații necontrolate care aduc grave prejudicii de imagine postului Antena 1 și formatului Chefi la cuțite.

Amenzi usturătoare pentru cei care sunt vizați
Amenzile contractuale încep de la 15.000 de euro și pot să ajungă chiar la 200.000 în funcție de gravitatea situației.

Doar o instanță de judecată poate decide suma, asta dacă nu se ajunge la un acord între cei care uită de clauzele de confidențialitate și vorbesc fară măsură.

Primele notificări au fost deja emise și primite de concurenții „guralivi”, care au tot comentat și contestat câștigarea show-ului de către Narcisa.

Fară precedent în acest sezon au fost extrem de multe păreri controversate care alimentează și mai mult conspirațiile unei regii. Antena 1 fiind acuzată indierect chiar de concurenți că finala ar fi fost regizată.

Imediat după ce avocații își vor duce misiunea la final, cel mai probabil foștii concurenți își vor aminti că pot vorbi abia peste 25 de ani de la semnarea contractului „fară perdea” aceasta fiind una din clauzele din contractul cu Antena 1.

Păreri echilibrate despre concurentul câștigător pot fi aduse, dar fară a prejudica imaginea emisiunii și a postului Antena 1. scrie fresh24.ro