Cum arată fiica lui Dem Rădulescu. Irina are 33 de ani şi seamănă foarte bine cu tatăl ei

Fiica sa, Irina, are 33 de ani acum şi îi calcă pe urme, fiind actriţă la Teatrul Mic.

Pare greu de crezut, dar au trecut 19 ani de la dispariţia lui Dem Rădulescu. Fiica sa, Irina, are 33 de ani acum şi îi calcă pe urme, fiind actriţă la Teatrul Mic. Irina Rădulescu nu a moştenit doar pasiunea tatălui său pentru actorie, ci şi trăsăturile acestuia, fiind copia fidelă a marelui actor.

Cu ambii părinţi actori, mama sa fiind actriţa Adriana Șchiopu, Irina a crescut pe platourile de filmare. A jucat prima oară la 6 ani. Era lesne de înţeles că va merge pe acelaşi drum. Pe când era încă studentă la actorie, marea Cătălina Buzoianu a ales-o să joace în spectacolul „Furtuna’ şi aşa a ajuns Irina la Teatrul Mic

„A venit destul de firesc. Deşi de-a lungul timpului am vrut să fac mai multe lucruri, având diverse pasiuni. Dar, am simţit-o ca pe o întoarcere acasă în momentul în care am decis asta. Am spus «Da»! Fiind într-un liceu teoretic, se vorbea ce e bine să faci în epoca asta. Şi atunci m-au bătut mai multe gânduri, dar în momentul în care mi-am pus problema serios, a fost ca o întoarcere acasă’, a povestit Irina, care nici nu împlinise 14 ani când şi-a pierdut tatăl.

„Tata era însăşi bucuria’, a spus Irina Rădulescu pentru Viva!

Amintindu-și de perioada copilăriei, Irina spune că tatăl ei o răsfăţa foarte mult: ‘Tata mi-a dat o educație latino-balcanică. Era sobru când era nevoie, sigur. Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie o mână de fier, ca altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis. Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată. Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament’.