Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, s-a operat din nou! La doar 23 de ani, a ajuns de nerecunoscut

Să vezi și să nu… crezi! Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, a ajuns din nou pe mâinile medicilor esteticieni. La doar 23 de ani, tânăra a ajuns de nerecunoscut, după ce, surpriză: și-a mărit din nou buzele! Unde mai puneți că ultimele postări pe care le-a făcut în mediul online i-au uimit pe fani, care au criticat-o aspru pentru aspectul său! Iar asta nu este tot! Andrea nu are de gând să se oprească aici!

Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, a uimit din nou pe toată lumea, după ce a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. Fără să stea prea mult pe gânduri, ”Păpușa Barbie” și-a mărit din nou buzele și a ajuns acum de nerecunoscut. Din câte puteți observa în imaginile din galeria foto, blondina are buzele mai mari decât nasul și, ce credeți? Nu are de gând să se oprească aici și chiar își dorește să intre în Cartea Recordurilor.

În cadrul unui interviu, Andrea a declarat că își adoră buzele, dar mai ales, că se simte foarte bine în pielea sa și că este extrem de fericită. Tânăra de 23 de ani susține că așa este ”moda” în Bulgaria și că nu-i pasă sub nicio formă de părerile negative ale celor din jur. Aceasta consideră că oamenii sunt liberi să arate exact așa cum își doresc și a precizat că pentru ea nu există limite atunci când vine vorba despre frumusețe.

”Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici.

 

Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite.”, a povestit Andrea Ivanova, potrivit presei internaționale.

Andrea Ivanova: ”Cred că încă nu le am cele mai mari”
Șocul este cu atât mai mare cu cât Andrea Ivanova consideră că încă nu are cele mai mari buze din lume, deși s-a injectat de mai bine de 20 de ori. Activă pe toate rețelele de socializare, ”Păpușa Barbie”

Andrea Ivanova, selfie în oglindă.
își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, dar mai ales, cu schimbările la care recurge de fiecare dată. Unde mai puneți că blondina a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 200 de euro, pentru fiecare tratament de mărire a buzelor.

”Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze.

Andrea Ivanova cu bluză neagră.
În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum.”, a mai spus femeia cu cele mai mari buze din lume. scrie spynews