Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant pentru Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite: „Te-ai născut să gătești!”

Cătălin Scărlătescu este cel mai mândru mentor în această seară. Narcisa Birjaru, finalista lui, a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite, lucru ce le-au adus amândurora o bucurie imensă în suflet.

La scurt timp după dezvăluirea verdictului la televizor, celebrul jurat i-a adresat tinerei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pin care i-a spus că s-a născut să gătească!

Telespectatorii Chefi la cuțite au trăit emoții intense astăzi odată cu finala Chefi la cuțite, fiind ținuți în suspans până ce s-a aflat câștigătorul, și anume Narcisa Birjaru. Pentru a demonstra public cât este de mândru de concurenta lui și de evoluția sa, Cătălin Scărlătescu i-a adresat un mesaj din suflet în mediul online, prin care i-a emoționat pe internauți.

Cătălin Scărlătescu i-a transmis un mesaj emoționant Narcisei Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite
Așadar, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este mândru că pentru prima dată în istoria competiției Chefi la cuțite o femeie a câștiga trofeul. Juratul a susținut că în ea a simțit cea mai mare luptă și că e în stare de orice pentru a învăța mai multe în ceea ce privește gastronomia.

Totodată, celebrul bucătar a spus despre ea că este un om extrem de muncitor și că este născută să gătească.

Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige.

Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta”, i-a transmis Cătălin Scărlătescu Narcisei Birjaru, pe Instagram.

Juratul a spus despre tânără că e născută să gătească
În continuare, Cătălin Scărlătescu a spus că este mândru și de echipa care i-a dat putere Narcisei Birjaru să câștige trofeul și că îi felicită și pe ceilalți finaliști, spunând despre Cătălin Amarandei că este un bucătar desărvârșit, iar despre Elena Matei că în cazul ei determinarea poate să mute munții din loc.

„Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor! Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii!

Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt… nu subestimati pe nimeni. Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie! 😁💜”, a continuat juratul de la Chefi la cuțite. scrie spynews.ro