Horoscop Cristina Demetrescu pentru întreaga vară a anului 2021. Care e cea mai norocoasă zodie

Cel mai nou horoscop al astrologului Cristina Demetrescu vine cu vești bune în general. Cea mai norocoasă zodie, cea pentru care vara va continua cu succese este Vărsătorul.

Berbecii, Taurii și Gemenii au parte de o vară interesantă, una în care trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări. Îi așteaptă în special lucruri bune, dar depinde și de acești nativi cum se raportează la viață.

Racii își creează niște vise. Au parte de tot felul de revelații. Pot fi Raci trecuți de un divorț care își pot reface viața.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru vara anului 2021
Pentru Leu, vara vine cu niște câștiguri materiale surpriză. Se mai întâmplă. Își doresc să facă anumite investiții. Există o serie de situații mai mult sau mai puțin conflictuale. Vara se mai domolesc, dar anumite probleme rămân pe tapet.

Fecioarele sunt destul de obosite. Au tendința să nu își ia o vacanță. Au nevoie mai mult ca oricând. Ultima eclipsă le-a dat seama că au nevoie să pună stop multor sacrificii. S-ar putea să se căsătorească, să își găsească un partener.

Primesc vești bune. E un an, per total, de muncă, dar trebuie să ia și ele o pauză.

Balanțele pot călători din august încolo. Jupiter în Vărsător înseamnă pentru Balanțe dragoste. Vara este bună pentru terapie, sănătate și pentru unele proiecte profesionale.

Scorpionii au un an cu anumite direcții legate de casă. Au planuri. Unii fac economii. Vor să își cumpere o casă, să se mute. E o vară bună pentru dragoste, dar și pentru distracție. Poate fi o vară bogată.

Săgetătorii au o energie mai solicitantă. Jupiter se duce pe Casa Casei, a sufletului și asta le aduce o stare de pace. Sunt în mijlocul unor procese pe care trebuie să le finalizeze.

Peștii scapă de anumite greutăți
Capricornii au o perioadă puțin mai intens. Pot da interviuri, pot învățat. Trebuie să-și schimbe viața, să-și facă firme. Anul acesta e mai relaxant decât ultimii trei ani. Nu au o pauză. Trebuie să muncească, să se reordoneze într-o oarecare măsură.

Vărsătorii îl vor avea pe Jupiter din nou din 28 iulie. Nu este un an al încercărilor, dar nu sunt relaxați total. Sunt puși în tot felul de situații inedite. Vara aceasta vor fi preocupați mai mult de partea financiară.

Peștii îl au pe Marele Benefic, Jupiter. Peștii își pot manifesta dorințele în trei trepte. Pot investi într-o casă, apoi să se mute. Jupiter le dă noroc, protecție și proiecte noi. Vor scăpa de anumite presiuni, vor scăpa de anumite cicluri care i-au ținut captivi într-un job sau o relație.

Previziunile Cristinei Demetrescu pentru întreaga vară a lui 2021 au fost făcute în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.