Cine este soțul jurnalistei Mara Bănică. De ce refuză el să apară în public

Pe Mara Bănică o cunoaște toată țara, pentru că este persoană publică, jurnalistă de profesie, însă identitatea partenerului ei de viață este o enigmă chiar și pentru fanii Marei. Vedeta își ține fanii la curent evenimentele importante care au loc în viața ei, cel mai recent fiind chiar căsătoria. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, sâmbătă, 12 iunie 2021.

Cine este soțul jurnalistei Mara Bănică

Mara Bănică s-a căsătorit! Evenimentul a avut loc sâmbătă, 12 iunie 2021. Mara a postat o poză pe Facebook în care apare în biserică alături de soțul ei și de nași. Jurnalista a avut grijă să nu se vadă fața soțului ei, dintr-un motiv foarte bine întemeiat.

Partenerul de viață al Marei Bănică nu își dorește să devină o persoană publică și să fie în lumina reflectoarelor. Din acest motiv, Mara nu i-a dezvăluit numele și nici nu a postat pe Facebook poze în care să se vadă chipul bărbatului.

Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun, spunea Mara Bănică mai demult.

Într-o selfie din una dintre vacanțele în care au mers împreună, soțul Marei Bănică poartă o mască ce îi acoperă complet chipul. Logodna lor a avut loc în luna iunie a anului trecut.

Nu vreau să îl arăt deloc. Și nu își dorește nici el. Suntem de un an și ceva împreună. E o relație frumoasă, este un om cu care mă potrivesc și cu care mă înțeleg foarte bine, spune Mara în 2020.

Persoană publică sau nu, partenerul de viață al jurnalistei o face fericită pe aceasta. Mara radiază și faptul că au dus relația la un alt nivel și s-au cununat religios, spune multe despre intențiile lor cu privire la viitor. Mara este o femeie împlinită și împlinirea ei vine în primul rând din faptul că este mamă. Jurnalista are un băiețel pe nume Dima, care se apropie de vârsta adolescenței.